Ekstremaliame naktiniame „Bebro kelio“ bėgime J. Leonavičiūtė – pirma

  • Teksto dydis:

Adrenaliną mėgstanti lengvojo kultūrizmo trenerė, buvusi televizijos projektų dalyvė Jolanta Leonavičiūtė dalyvavo netradiciniame "Bebro kelias" bėgime. Naktinis iššūkis jai buvo itin sėkmingas – Jolanta aplenkė visas moteris, o tarp vyrų jai užfiksavo šeštą rezultatą.

Jaunatviška ir sportiška 37 metu moteris savo jėgas ekstremaliame bėgime išbandė jau trečią kartą.

Tiesa, pirmus du kartus, įveikdama kliūtis, purvą, vandenį, ji plaukė ir bėgo 10 kilometrų. Šįkart – tik penkis. Tačiau šie penki kilometrai buvo įveikti nakties tamsoje: bėgimas kliūčių ruože prasidėjo jau sutemus, 23 valandą.

Dalyviai murkdėsi ir vandenyje iki kaklo, ir plaukė, ir klimpo pelkėse tarp garuojančio vandens, ne visada buvo įžiūrima trasa, o tradicinė starto arka buvo pakeista į ugnies taką.

Šiemet "Bebro trasa" sutraukė rekordinį, net 1300 dalyvių skaičių.

Tačiau nakties trasą išbandė daug mažesnis dalyvių skaičius.

Kaip reikiant apsibalnojusi kojas J.Leonavičiūtė tarp čia dalyvavusių moterų atbėgo pirma, bendroje įskaitoje su vyrais – šešta!

Tiesa, beveik visi anksčiau išbandę bėgimą dieną, o dabar dalyvavusieji naktį, šiai rungčiai skyrė maksimalius balus.

"Siurealistiška", "Kaip filme", "Ekstremaliau", "Ramybė, tyla ir kvapą gniaužianti atmosfera, – naktiniam bėgimui komplimentų negailėjo dalyviai. – Labai patiko ,kaip pakeitėte starto arką į ugnies taką. Gaila tik, kad žarnos su vandeniu jau nebuvo, nes lįsti po šulinio dušu naktį vėsoka. Bet už pirtelę milijonas karmos taškų".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina portretas
Šaunuolė, ištverminga moteris.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių