E. Ramazzotti jau Lietuvoje: dainininkas iškėlė aukštus reikalavimus

  • Teksto dydis:

Rytoj Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertą surengsiantis Eros Ramazzotti šiandien atvyko į Lietuvą.

Atskridęs privačiu lėktuvu dainininkas iš oro uosto iškeliavo tiesiai į viešbutį, kurio pavadinimą net koncerto organizatoriai sužinojo tik paskutinę akimirką. Savo asmeninį gyvenimą itin saugantis atlikėjas visuomet teigia, kad jo muzika ir koncertai yra tai, į ką verta kreipti daugiausiai dėmesio.

Ir iš tiesų... Dar naktį į Kauną atvyko 9 vilkikai ir 4 autobusai, atvežę visą įrangą, reikalingą tiek koncertui, tiek paties atlikėjo komfortui. E. Ramazzotti į turą leidosi ne tik su visa reikiama technika, bet ir su 60 žmonių komanda, tarp jų ir virtuvės šefai bei aptarnaujantis personalas.

Aukštus reikalavimus atlikėjas ir jo atstovai iškėlė ir renginio Lietuvoje organizatoriams, kurių svarbiausias – saugumas. Techninė koncerto dalis sudėtinga dėl scenos formos, didelio kiekio aparatūros ir naudojamų technologijų. Organizatoriai patikino, kad „Žalgirio“ arena atitinka visus atlikėjo keliamus reikalavimus ir Kaune žiūrovai išvys tokį koncertą, koks jis buvo sumanytas.

Norintys išvysti pasirodymą bei pasiklausyti gyvai atliekamų E. Ramazzotti dainų dar gali suspėti įsigyti bilietus į penktadienį vyksiantį koncertą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
AŠ IR DYKAI NEIČIAU , MAN TOKIE PASIPŪTĖLIAI ŽEMIAU PLINTUSO

AS

AS portretas
Labjausiai saugosi Lietyvos barakudu...sulystu i lova keliolika.

>!!!

>!!! portretas
...na, paskutinis sakinys tikrai protingiausias ir tiksliausias. O man , dzin...einu kur man patinka...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių