Dž. Butkutės vyras prabilo apie tikrąją atšaukto koncerto Alytuje priežastį

  • Teksto dydis:

Pirmadienį socialiniame tinkle pasklidus žiniai apie scenos karalienės Džordanos Butkutės atšaukiamą koncertą Alytuje, netruko spėlionių, kodėl renginys neįvyks. Tačiau trečiadienio rytą dainininkės vyras ir vadybininkas Elegijus Strasevičius įvardijo tikrąją tokio sprendimo priežastį.

Portalui tv3.lt jis teigė, jog Dž. Butkutės koncertas Alytuje atšaukiamas dėl ekologinės situacijos. Ir patikino, kad visi kiti dainininkės grafike suplanuoti renginiai tikrai įvyks.

Primename, kad žinią apie Alytuje lapkričio 16 d. neįvyksiantį koncertą paskelbė pirmadienį feisbuke.

„Dėmesio! Ne apie linksmiausius dalykus. Koncertą Alytuje, kuris turėjo įvykti šių metų lapkričio 16 dieną, atšaukiame. Pinigus galite susigrąžinti ten pat, kur pirkote bilietus“, – savaitės pradžioje skelbta socialiniame tinkle „Facebook“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Juokinga

Gabija

Gabija portretas
Kašpirovskio dantys spalio 31 dieną neužduso, koncertas įvyko, o čia lapkričio viduryje bijo važiuot. Matyt yra svarbių priežasčių kitų, dėl ko atšaukė. Tai jų reikalas. Bet teisintis ekologine nelaime yra žema.

tėvukas

tėvukas portretas
Negražu, Džordana, visais laikais tikri artistai vykdavo koncertuoti į pačius sunkiausius ir pavojingiausius taškus, kad pakelti ir palaikyti žmonių dvasią.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių