Drama tęsiasi: Rusijos televizija „Eurovizijos“ netransliuos

  • Teksto dydis:

Nė vienas Rusijos televizijos kanalas šiemet netransliuos „Eurovizijos“ dainų konkurso, ketvirtadienį pranešė žiniasklaida.

„Iš Rusijos (į „Euroviziją“) niekas šiemet nevažiuos, todėl, kad niekas šiemet šio konkurso (Rusijoje) netransliuos“, – paskelbė Rusijos valstybinės televizijos ir radijo kompanijos (VGTRK) korespondentas per televizijos „Rossija 24“ reportažą, kuris buvo paskelbtas interneto svetainėje vesti.ru.

Pasak korespondento, kitais metais, nepriklausomai nuo to, kur vyks konkursas, Rusijai atstovaus Julija Samoilova.

Rusų dainininkė J. Samoilova su daina „Flame Is Burning“ buvo išrinkta atstovauti Rusijai šiemetinėje „Eurovizijoje“ Kijeve. Ji gimė 1989 metų balandžio 7 dieną Uchtos mieste, būdama 13-likos metų tapo 1 grupės invalide – jai diagnozuota Verdingo-Hofmano liga (spinalinė raumenų atrofija), ji yra prikaustyta prie invalido vežimėlio.

Uždraudė įvažiuoti

Trečiadienį Ukrainos saugumo tarnybos SBU atstovė Olena Hitlianska pranešė, kad tarnyba priėmė sprendimą dėl J. Samoilovos apsilankymų Kryme uždrausti jai trejus metus įvažiuoti į Ukrainos teritoriją.

Europos transliuotojų sąjunga (EBU) išreiškė didelį nusivylimą Ukrainos valdžios sprendimu dėl J. Samoilovos. Konkurso organizacinis komitetas nurodė ketinantis siekti, kad dalyvautų visi išrinkti į konkursą.

Rusijos užsienio reikalų ministerija Kijevo sprendimą pavadino politiniu ir pažymėjo, kad juo neatsižvelgiama į paprastų žiūrovų interesus. Be to, Maskva nurodė laukianti Vakarų reakcijos.

Tuo tarpu rusų televizijos „Pervyj kanal“ spaudos tarnyba nurodė, kad J. Samoilova galės atstovauti Rusijai 2018 metų „Eurovizijoje“, jeigu Ukraina nepakeis savo sprendimo.

Pati dainininkė mano, kad situacija dėl jos dalyvavimo „Eurovizijoje“ gali pasikeisti, ir toliau rengiasi konkursui.


Šiame straipsnyje: RusijaEurovizijaJulia Samoilova

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas mes per tauta? Gėda

Kas mes per tauta? Gėda portretas
Na mes TIKRI LIETUVIAI, neišeina aplenkti, padaryti geriau, tai bent jau apšmeišim. 2016 m. visas pasaulis pripažino kad S. Lazarevas buvo geriausias, o LT nedavė nei vieno taško. Tai kokia pas mus komisija buvo? Ar tai musu "specialistai" nieko nesupranta ir davė 0 taškų, ar kitų šalių "specialistai" nieko nesupranta ir davė jam 3 vietą, o gal viso pasaulio žmonės apkurto ir savo balsus jam atidavė už "nesąmoninga dainą"? O 2015 m. P. Gagarina tiesiog nereali buvo. Užtenka apgaudinėti save!!! Kodėl mes, lietuviai, negalim tiesiog pasidžiaugti? KAS MES PER ŽMONĖS? Matysim balta, bet sakysim juoda. Gera patarlė yra " kaimynui bloga- lietuvis džiaugiesi".

kur drama?

kur drama? portretas
Nebus Rusijos - balsavimas bus objektyvesnis. Dabar jų klapčiukai, esantys įv. šalyse, tiesiog persistengia balsuodami už Rusijos atlikėjus.

dk

dk portretas
Del to, kad rusai netransliuos Europa tikrai neverks! O visur kur dainuodavo rusai salese ziurovai svilpe po Krymo aneksijos!
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių