Dėl dalyvavimo „X faktoriuje“ dvejojusi pardavėja tapo vakaro žvaigžde

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai išvys paskutines „X faktoriaus“ atrankų akimirkas ir „Kūrybinę stovyklą“. Neabejotina laidos puošmena taps Jurbarke gimusi, o šiuo metu Kaune gyvenanti Jolanta Labinskytė.

Mergina dirba pardavėja-konsultante, tačiau teisėjai nesuabejos – jos vieta didžiojoje muzikos scenoje. Tačiau yra vienas didelis „bet“ – Jolanta ypatingai savimi nepasitiki ir tam, kad atsiųstų užpildytą „X faktoriaus“ dalyvio anketą, prireikė ketverių metų.

„Visi dalykai, kuriuos darau, neišeina arba neturiu tam kantrybės. Pavyzdžiui, groti gitara neišmokstu jau kokius 15 metų. Bandžiau, labai skauda. Groju pianinu, todėl man labai skauda pirštus. Tačiau išmokau groti ukulėle. Žmonės man labai dažnai sakydavo, kad eičiau į „X faktorių“, parodyčiau save“, – pasakojo šou dalyvė.

J. Labinskytė vis delsė ir projektą tik stebėdavo. Mergina buvo įsitikinusi, kad išpopuliarėti ji nori savo jėgomis. „Sakydavau, kad nenoriu tapti populiari dėka „X faktoriaus“, nenoriu išpopuliarėti per televizorių, nes tai yra lengva. Pas mane būna dvi būsenos – arba aš labai savimi pasitikiu, kad, atrodo, bet ką galėčiau padaryti. Nueisiu į „X faktorių“, laimėsiu, 15 tūkstančių tikrai pravers. Išsikraustysiu iš čia“, – kalbėjo mergina.

O tada į Jolantos gyvenimą ateina kita būsena, kai pasitikėjimas dingsta ir apima abejonės. Mergina negali savęs motyvuoti pati, nepadeda ir aplinkiniai. Kiek daug dvejonių buvo, kol mergina vis dėlto išdrįso žengti į projektą ir parodyti savo talentą dainuoti.

„Ketverius metus užpildydavau anketą ir vis nepaspausdavau mygtuko „išsiųsti“. Kažkodėl nesijaučiau verta, bet šiais metais paspaudžiau ir galbūt pasiseks. Jau būtų laikas“, – sakė Jolanta, nusprendusi scenoje ne tik dainuoti, bet ir groti fortepijonu.

„Atėjau nugalėti savo baimę. Visiškai savimi nepasitikiu, pagalvojau, kad spirsiu sau labai gerai į vieną vietą, ateisiu čia ir įvykdysiu savo svajonę“, – kalbėdama su teisėjais sakys J. Labinskytė.

Panašu, kad Jolanta tiek laiko dvejojo ir savimi nepasitikėjo veltui. Teisėjai negailės merginai pagyrų ir liaupsių, Justė Arlauskaitė-Jazzu sakys, kad tai geriausias vakaro pasirodymas.

„Tai buvo kitaip, negu aš išvis kažką pasaulyje esu girdėjusi. Tai buvo labai organiška, labai tikra, išjausta. Tavo „vibrato“ yra stebuklingas. Tu labai gerai atrodai scenoje, esi ypatinga ir neabejotinai turi „x faktorių“. Su tuo tave ir sveikinu. Didžiausias „taip“ šį vakarą“, – kalbės Justė Arlauskaitė-Jazzu.

„Smagu matyti savimi pasitikinčią, kada reikia – atlikimo metu – asmenybę. Labai gražu matyti vidinę ramybę, kuri perpinta su nervu. Turi visas savybes, kurios reikalingos šiam projektui, tavo ateičiai, karjerai ir nuostabiam gyvenimui“, – girs Saulius Prūsaitis.

„Mane giliai sujaudino, kas čia įvyko. Viskas nuo pat pradžių: kaip tu įėjai, kaip atsisėdai, ką tu padarei. Manau, kad esi labai graži asmenybė. Tai yra didžiausias pliusas“, – kalbės Saulius Urbonavičius-Samas.


Šiame straipsnyje: X faktoriusJolanta Labinskytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių