Daugiau nei pinigai: „Šeškių“ skandale atsidūręs E. Bžeskas atskleidė, ar galima susitarti gražiuoju

  • Teksto dydis:

Gegužę įsisiūbavęs konfliktas tarp grupės „69 danguje“ prodiuserio, įkūrėjo Egmonto Bžesko ir trijų iš keturių grupės dainininkų nerimsta. Naują grupę „Šeškės“ įkūrusios Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė ir Goda Sabutytė-Alijeva kreipėsi į valstybines institucijas siekdamos išsiaiškinti, ar prekinis ženklas „69 danguje“ registruotas tinkamai ir teisėtai. Apie situaciją pasisakė ir kita konflikto pusė – prodiuseris E. Bžeskas.

Rugpjūčio 23-ąją, jau pasibaigus priešpaskutinei vasaros darbų savaitei, pramogų pasaulį apskriejo žinia: grupė „Šeškės“ kreipėsi į Valstybinį patentų biurą, siekdamos panaikinti prekės ženklo „69 danguje“ registraciją.

„Šeškės kyla į kovą: E. Bžeskas gali prarasti „69 danguje“, – intrigavo naujiena.

Skelbta, kad „Šeškės“ kreipėsi į Valstybinį patentų biurą ir siekia išsiaiškinti, ar E. Bžeskas iš tiesų penkerius metus nevykdo jokios veiklos su prekiniu ženklu „69 danguje“.

„Mūsų žiniomis, prekių ženklo „69 danguje“, viešoji įstaiga „TV komanda“ (vadovas E. Bžeskas), kurios vardu ženklas registruotas, nenaudojo daugiau nei penkerius metus. Jokios veiklos susijusios su grupe ir prekių ženklu „69 danguje“ jie nevykdė. Mes gi tuo metu veiklą vykdėme, ji buvo vieša, visiems žinoma ir yra tą patvirtinantys dokumentai“, – teigė grupės „Šeškės“ narės.

Anot dainininkių, tokiu atveju, nenaudojamo prekės ženklo registracija gali būti panaikinta dėl nenaudojimo.

Apie sudėtingą situaciją pasisakė ir E. Bžeskas. Portalui „Žmonės“ prodiuseris sakė, kad nemato galimybių, jog „Šeškės“ galėtų atimti iš jo prekinį ženklą, su kuriuo pasirodė iki šio pavasario.

„Galiu pasakyti tik vieną dalyką. Joms „69 danguje“ ženklas niekada nepriklausė ir niekas iš manęs to ženklo neatims. Šiame projekte jos yra atlikėjos, o nuosavybės teisių į jį neturi. Deja, situacija jau eina link to, kad visus dalykus turėsime spręsti ne kalbėdamiesi, o teisiniu keliu“, – portalui „Žmonės“ sakė E. Bžeskas.

Žinomas vyras teigė, kad tai – ne pirmas kartas, kai muzikantės bando patentuoti jam priklausantį prekės ženklą. Anot E. Bžesko, K. Krysko tai  yra bandžiusi daryti ir anksčiau.

„Tačiau iš mano advokatų gavo pretenziją ir savo paraišką atsiėmė. Tuo metu į tai dar nelabai kreipiau dėmesio. Tačiau dabar tai jau antras bandymas pasisavinti sau nepriklausantį ženklą“, – tvirtino E. Bžeskas.

Taip pat žiūrėkite: „Šeškės“ apie skandalingą grupės iširimą paskelbusi šį pavasarį:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senelis

Senelis portretas
Kaip prunkevna kliedejo kas padare remonta to nuosavybr

Pilietis

Pilietis portretas
Pasivadino ,,šeškėm" ir iškart pradejo skleist dvoka. Galejo tapt kokios ,,katės". Šitie gyvuneliai ir meilesni ir švaresni

Senelis

Senelis portretas
Ale plėšrios su tokiais mielais veidais
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių