Dar viena muzikos superžvaigždė ragina amerikiečius balsuoti už K. Harris

Praėjus savaitei po Taylor Swift pareikštos paramos demokratų kandidatei į JAV prezidentus Kamalai Harris, dar viena muzikos superžvaigždė – atlikėja Billie Eilish – paragino amerikiečius rinkimuose balsuoti už šią politikę. „Mes balsuosime už Kamalą Harris ir Timą Walzą, nes jie kovoja už teisę į abortus ir kontracepciją, už aplinką ir demokratiją“, – sakė B. Eilish kartu su savo broliu Finneasu įrašytame klipe, kuris paskelbtas instagrame ir tinkle X.

„Balsuokite, lyg nuo to priklausytų jūsų gyvenimas, nes taip ir yra“, – teigė 22 metų dainininkė. Kartu su broliu juos šiuose socialiniuose tinkluose stebi per 130 mln. vartotojų.

Demokratė K. Harris lapkričio 5 d. vyksiančiuose rinkimuose susirungs su respublikonu Donaldu Trumpu.

B. Eilish savo raginimą paskelbė antradienį, vadinamąją „Rinkėjų registracijos dieną“ – likus lygiai septynioms savaitėms iki rinkimų. Ši diena skirta priminti amerikiečiams pasitikrinti, ar jie įtraukti į rinkėjų registrą arba užsiregistruoti iš naujo.

Kadangi JAV registracijos prievolės nėra, piliečiai daugelyje valstijų turi specialiai užsiregistruoti, kad galėtų balsuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Snarglė

Snarglė portretas
ta "žvaigždė" galėtų nuvykti į frontą pakelti karių kovinę dvasią

Flurona [TRUMP 2024]

Flurona [TRUMP 2024] portretas
"Už demokratiją kovoja" :D demokratija yra tada kai tik viena nuomonė yra leidžiama?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių