Patvirtino, kad dalis „Eurovizijos“ balsų nebuvo įskaityti: ar keisis nugalėtojas?

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą, kai „Eurovizijos“ gerbėjai su nekantrumu laukė finišo tiesiosios, kol paaiškės, kas keliaus atstovauti Lietuvai didžiojoje šio dainų konkurso scenoje, Roterdame, buvo susidurta su trukdžiais – ne visi žiūrovų balsai buvo įskaityti. Šį faktą patvirtino LRT atstovai.

Kaip portalui sekmadienį sakė LRT Viešųjų ryšių atstovė Jovita Bazevičiūtė, dėl kokių priežasčių įvyko pastarasis niuansas, kol kas aiškinamasi. „Kai turėsime daugiau oficialios informacijos, paskelbsime“, – žadėjo ji.

Paklausta, ar iš to, kiek jau pavyko išsiaiškinti, galima tikėtis, kad dėl neįskaičiuotų žiūrovų balsų pasikeistų atrankos į „Euroviziją“ laimėtojo Vaidoto Valiukevičiaus-„The Roop“ pozicija, J. Bazevičiūtė patikino, jog, pirminiais duomenimis, didžioji dalis neįskaitytų balsų buvo už „The Roop“.

Pasiteiravus, ar jau žinoma, kuris mobiliojo tinklo ryšio operatorius kaltas dėl to, kad balsai už atrankoje dalyvavusius atlikėjus nebuvo užskaityti, pašnekovė pasikartojo, jog su dainų konkurso atrankos partneriais šios detalės iki šiol aiškinamos.

Primename, jog socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje viešoje grupėje „Eurovizija 2020“ taip pat kilo pasipiktinimas dėl neįskaitytų balsų už pasirinktus favoritus atrankoje. Balsavimo taktika nesiskundė tik dalis iš šio dainų konkurso atrankos gerbėjų. Kitiems SMS apie įskaitytus balsus arba gerokai vėlavo arba buvo sulaukta atsakymo, jog balsai nebuvo įskaityti.

Šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusiame atrankos į „Euroviziją“ finale varžėsi aštuoni atlikėjai: „The Roop“, Monique, Aistė Pilvelytė, Monika Marija, Rūta Loop, KaYra, „The Backs“, MeandI. Daugiausia žiūrovų ir žiuri palaikymo sulaukė V. Valiukevičius-„The Roop“, iškovojęs kelialapį į „Eurovizijos“ dainų konkursą, vyksiantį Nyderlanduose, Roterdame.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jukizz

Jukizz portretas
Gera daina yra sėkmės jiems

ALGIS

ALGIS portretas
KOKS BARDAKAS DAROSI KAI ŠITIEK METŲ PRODIUSUYOJA TAS PAT ŽMOGUS , KOL JIS BUS , PERGALIŲ LIETUVAI NEMATYT .

Kakoi skirtum?

Kakoi skirtum? portretas
Nunešė Roop'sai visas spygalkas, mules, meškinas ir monihujas švariai - už juos balsavo dešimtys tūkstančių..Kaip manote kodėl?Atsakau : TODĖL KAD ŽMONĖMS PATIKO. Kas dar neaišku?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių