Mia pristato naują dainą „Gana“, skirtą visiems „nutrūkusiems“ (įvertinkite)

  • Teksto dydis:

Dainininkė Mia pristato naują dainą "Gana".  

Atlikėjos teigimu, pastaroji daina labai skiriasi nuo viso to, ką klausytojai įprato girdėti ankstesniuose albumuose. "Aš ilgai brandinau mintį įrašyti tikrą roko "gabaliuką" su pank roko elementais, maištingą, bet mergaitišką. Artimieji ne visada džiaugiasi mano vidinėmis bei muzikinėmis transformacijomis ir šį kartą, sužinoję apie norą radijo stotims išsiųsti dainą, kuri stipriai skiriasi nuo įprastinio radio formato, bandė atkalbėti," - sako atlikėja.

Tačiau Mia liko neperkalbama. Su užsienio prodiuserių pagalba įrašytas naujausias Mios kūrinys "Gana", anot atlikėjos, - atviras ir nuoširdus mergaitiško pank roko pavyzdys. "Lietuvoje stipriai trūksta muzikinės įvairovės. Populiariosios scenos atstovai vengia drastiškų pasikeitimų tiek muzikiniame, tiek vizualiniame kontekstuose", - atskleidė dainininkė.

 "Šią dainą skiriu visiems truputį "nutrūkusiems", kaip ir aš pati, žmonėms, kurie nebijo esant reikalui apsukti gyvenimą 180 laipsnių ir pasakyti gana viskam kas nuobodu ir kasdieniška", - pristatydama savo naujausią kūrinį kalbėjo Mia.

 

 

 

 


 


Šiame straipsnyje: MiadainaGanamuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių