Dainininkė K. Perry patvirtino susitikinėjanti su aktoriumi O. Bloomu

  • Teksto dydis:

Katy Perry (Keti Peri) socialinėje žiniasklaidoje paskelbė savo pirmąją nuotrauką su širdies draugu Orlando Bloomu (Orlandu Blumu).

Dainininkė pastarosiomis dienomis buvo matoma su britų aktoriumi besimėgaujanti saule Prancūzijoje, kur dalyvavo Kanų kino festivalyje, bet iki šiol pora vengė drauge pozuoti fotografams per iškilmingus renginius, tokius kaip „amfAR Cinema Against AIDS“, kuriame abu dalyvavo ketvirtadienį vakare.

Tačiau penktadienį Katy ir Orlando oficialiai debiutavo bendra nuotrauka, kurią popmuzikos žvaigždė paskelbė savo „Instagram“ paskyroje.

Linksmoje nuotraukoje jiedu ant maudymosi kostiumėlių užsimetę derančius baltus viešbučio chalatus ir tarsi niekaip neatsigaunantys po šventės guli ant viešbučio „Hotel du Cap-Eden-Roc“, kur dieną prieš tai Katy dainavo minėtame labdaros renginyje, laiptų.

Įsimylėjėliai, kurie susitikinėja nuo sausio, Pietų Prancūzijoje stengėsi neatkreipti į save dėmesio, bet praėjusį savaitgalį buvo nufotografuoti meiliai bendraujantys vienas su kitu prabangioje jachtoje, o anksčiau šią savaitę – vakarieniaujantys su aktore Kate Hudson (Keit Hadson) ir supermodeliu Kate Moss (Keit Mos).

Poros „prisipažinimas“ iš Kanų pasirodė po to, kai Orlando buvo apkaltintas neištikimybe draugei su Selena Gomez (Selena Gomes) – pasirodžius nuotraukoms, kuriose Orlando ir Selena apsikabinę per vakarėlį Las Vegase po gegužės 6-ąją įvykusio jos koncerto.

31 metų Katy praėjusią savaitę per „Twitter“ numojo ranka į tą dramą: paskelbdama nuorodą į Orlando straipsnį žurnalui „Time“ apie savo, kaip UNICEF ambasadoriaus, darbą. Drauge su nuoroda Katy paskelbė perspėjimą gerbėjams nekreipti dėmesio į „kvailą sąmokslą“.

Selena, kuri su Orlando draugai yra daug metų, pademonstravo solidarumą „Twitter“ paskelbdama Katy žinutę ir pridėdama pakeltų rankų jausmaženklį.

Tuo tarpu Katy ir 39 metų Orlando turėjo išskristi į Meksiką, kur, kaip teigiama, turėjo dalyvauti Evos Longorios (Evos Longorijos) vestuvėse, kurios įvyko šeštadienį.

Aktorė ir meksikiečių televizijos magnatas Jose Bastonas (Chosė Bastonas) susituokė vaizdingoje privačioje rezidencijoje ežero pakrantėje įsikūrusiame Valje de Bravo, esančiame už 140 km nuo sostinės Meksiko.


Šiame straipsnyje: Katy PerryOrlando Bloomaspora

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių