Dainininkė Iglė – apie būtinybę rūpinantis savimi

  • Teksto dydis:

Rudenį permainos užklumpa ne tik gamtą, bet ir mūsų organizmą. Anot dainininkės Iglės Bernotaitytės, norint spinduliuoti grožiu ir šaltuoju metų laikotarpiu, vėstant orams privalu sau skirti papildomo dėmesio.

Būtinas saikas

I.Bernotaitytė akcentuoja, kad įprastai jos oda būna itin sausa, todėl dainininkė ją privalo nuolat drėkinti. Ji juokauja, kad, jei į negyvenamąją salą reikėtų pasiimti vieną higienos ar kosmetikos priemonę, tai neabejotinai būtų drėkinamasis kremas.

"Mano kasdienė rutina prasideda ryte, kai nusiprausiu veidą. Žinoma, neapsieinu ir be įvairių būtiniausių higienos priemonių – dezodoranto, įvairių dušo priemonių, sauso šampūno ir kt. Veido ir kūno odą stengiuosi drėkinti visada, o ypač vėstant orams. Galiausiai dienos pabaigoje veidą nusivalau su toniku. Svarbiausia palaikyti odą švarią ir užtikrinti, kad ant jos nesikauptų purvas – tai padaryti padeda ir kavos tirščių šveitiklis. Tačiau, ko per daug, tas nesveika. Per dažnas odos valymas ar šveitimas pašalina žuvusias jos ląsteles, sudarančias apsauginį barjerą. Kai jo nebelieka, oda tampa labiau pažeidžiama, tad būtina turėti saiko", – teigia pašnekovė.

Dainininkė pabrėžia, kad, renkantis įvairias priemones, jai itin svarbus jų kvapas: "Labai nemėgstu aštrių ir itin stiprių kvapų, kurie ilgam lieka ant kūno – jie mane erzina. Todėl stengiuosi rinktis neutralių arba natūralių kvapų priemones."

Vertingas patarimas

Privalome nuolat prižiūrėti savo kūną ir rūpintis juo – sveikai maitintis, sportuoti, tačiau nereikia persistengti.

Iglė pasakoja, kad geriausią patarimą, kaip rūpintis savo plaukais, jai yra davusi močiutė. Dainininkės senelė sakydavo, kad, norint sveikų ir gražių plaukų, juos kasdien būtina šukuoti 100 kartų.

"Būtent tai mano močiutė ir darydavo – 100 kartų šukuodavo mano plaukus. Tiesa, nežinau, kiek šis metodas pasiteisino, bet savo plaukų būkle šiandien aš džiaugiuosi. Nepaisant to, toks patarimas išmokė mane rūpintis savimi – rodyti sau dėmesio, stebėti, kokias priemones naudoju plaukams, veidui ar kūnui. Ant savęs stengiuosi netepti bet ko, kas pasitaiko po ranka – nuolat konsultuojuosi su savo kosmetologe, domiuosi prekių sudėtimi, eksperimentuoju ir bandau, kas man tinka labiausiai. Tai toli gražu neprivalo būti patys brangiausi produktai", – teigia pašnekovė.

Įpročius pakoregavo pandemija

Dainininkė į grožį žiūri kitaip nei prieš kelerius metus – šiandien jai grožis asocijuojasi su tam tikrų rutinų ir pagrindinių poreikių užtikrinimu.

"Kalbant apie žmogaus išorę, dabar jau suprantu, kad būtina vertinti natūralumą ir autentiškumą. Privalome nuolat prižiūrėti savo kūną ir rūpintis juo – sveikai maitintis, sportuoti, tačiau nereikia perspausti. Juk retkarčiais užtenka tik su tam tikromis priemonėmis pabrėžti ir išryškinti įgimtus bruožus", – mintimis dalijasi Iglė.

Pašnekovė pratęsia, kad dar paauglystėje ji naudodavo itin daug makiažo, tačiau pandemija šį įprotį pakoregavo: "Dabar stengiuosi dažytis mažiau. Makiažą bandau suformuoti taip, kad veidas atrodytų kuo natūraliau. Nenaudoju pudros – užtenka tik blakstienų tušo. Apskritai, pastaruoju metu daugiau dėmesio skiriu įvairioms grožio rutinoms. Pastebiu, kad tai lėmė ir pagerėjusią veido odos būklę."

Parengta pagal pranešimą spaudai



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai

Labai portretas
miela ir talentinga.

Chi

Chi portretas
Nublanko Iglės žvaigždė, nebegirdėti jos.., gaila.

Simpatiska

Simpatiska portretas
Kai susitvarko…
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių