„Daddy Was A Milkman“ pristato kartu su G. Kilčiauskiene įrašytą naują dainą – klipą piešė pats

  • Teksto dydis:

Atlikėjas Ignas Pociūnas, žinomas kaip „Daddy Was A Milkman“, pristato kartu su dainininke Giedre Kilčiauskiene įrašytą dainą „Viskas čia gerumu“. 

„Dauguma mūsų turime vietų, kurios niekada nenuvilia, kai ieškome ramybės. Ten jaučiamės saugūs, niekur neskubame ir niekada nekeliame balso. Ten lengva ilgiau miegoti rytais, nes niekas neskambina, o ir patys galime pabūti „niekuo“. Kasmet ten grįžtame, kas į Kuršių Neriją, kas į salas kitame pasaulio krašte arba į nuo vaikystės mylimus sodus kur nors Antakalnyje“, – pasakoja I. Pociūnas.

„Dabar, kai baigiasi vasara ir neriame į veiklas, mokyklas ir automobilių kamščius, norisi, kad tas poilsio laikas kuo ilgiau liktų mintyse. Todėl ir dainą išleidžiame vasarai baigiantis, kad ši liktų atminty kuo ilgiau.

Aš labai laimingas, kad Giedrė nedvejodama sutiko dainuoti kartu. Iš jos sklinda toks švelnumas ir mistika vienu metu, kad esu tikras - nėra kito balso, kuris šitai dainai tiktų labiau. Nekantrauju sulaukti, kada galėsime dainą atlikti scenoje ir jau žinau, kada tai padarysime – ta tema naujienų bus jau visai netrukus“, – sako Ignas Pociūnas.

Nauja daina džiaugiasi ir Giedrė, kuri teigia, kad jau senokai norėjo padainuoti kartu su Ignu.

„Esu labai patenkinta mudviejų su Ignu duetu. Mano ausimis, mūsų balso tembrai nerealiai dera tarpusavyje. Vos išgirdusi dainos demo versiją, nei sekundei nesuabejojau - darom! Tuo labiau kad jau seniai sklandė ore noras padainuoti kartu“, – teigė dainininkė G. Kilčiauskienė.

Įdomus faktas, kad dainos vaizdo klipą šįkart piešė pats I. Pociūnas.

„Vaido klipą piešiau aš pats. Tikrai labai įdomus jausmas piešti vaizdus savo kūriniui, nuostabi patirtis. Iš manęs gautųsi nekoks dailininkas, todėl ir veikėjai su trikampiais vietoj veidų, bet piešti yra smagu – tai viena iš veiklų, kuri ramina ir džiugina. Nuo šiol į CV galėsiu įrašyti, kad esu ir iliustratorius“, – juokauja I. Pociūnas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių