„Daddy Was A Milkman“ koncerte Trakuose – dviejų lietuviškų dainų premjeros

  • Teksto dydis:

Atlikėjas Ignas Pociūnas, žinomas kaip „Daddy Was A Milkman“, gerbėjams paruošė ypatingą dovaną – tris vasaros koncertus. Pirmasis po ilgos pertraukos koncertas įvyks jau šį sekmadienį, liepos 18 d., Trakuose. Viduramžius menančioje Trakų pilyje susirinksiančių „Daddy Was A Milkman“ gerbėjų laukia nemažai staigmenų. Publika išgirs dvi naujas lietuviškas atlikėjo dainas, kurios viešai nuskambės pirmąkart.

Renginių išsiilgusius žiūrovus atlikėjas „Daddy Was A Milkman“ kviečia susitikti išskirtiniuose koncertuose: jau šį sekmadienį, liepos 18 d., Trakų pilyje, rugpjūčio 1 d. „Monte Pacis“ komplekse Pažaislio vienuolyje ir rugpjūčio 21 d. Palangos koncertų salėje.

„Aš jau dabar jaudinuosi, kai pagalvoju apie sekmadienio vakarą. Atrodo, lyg viskas prasidėtų iš naujo, nuo nulio, – sako I. Pociūnas. – Savotiškai taip ir yra, nes koncertas Trakuose bus pirmasis, kuriame grosime savo kuriamą lietuvišką muziką. Čia susirinkę klausytojai bus pirmieji, kuriems padovanosime ir dvi dar negirdėtų lietuviškų dainų premjeras“.

Intensyviai koncertui Trakų pilyje besiruošiantis „Daddy Was A Milkman“ ypatingai ruošiasi susitikimui su gerbėjais ir daug repetuoja.

„Sekmadieniui rinkausi dainas, kurios man pasirodė tinkamiausios pirmam susitikimui po tokios ilgos pertraukos, – sako atlikėjas. – Ko tikėtis? Tamsos ir šviesos vienam vakare. Ir toliau noriu, kad atėję žmonės kelioms valandoms užsimirštų, pasiduotų jausmui ir muzikai. Neabejoju, kad tokioje ypatingoje vietoje kaip Trakų pilis, vieni kitiems vėl sukursime didelę šventę.“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jam reklamos nereikia

Jam reklamos nereikia portretas
Prieš mėnesį žiūrėjau, norėjau pirkti Pažaisly prie staliuko 4 bilietus, jau išpirkti. Tai kam dar reklamuoti? Stovėti nenoriu, o į koncertą noriu. Gal kas parduotumėte bent 2 bilietus prie staliuko?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių