COVID-19 susirgęs M. Vaitiekūnas: teks sužadinti vaizduotę ir išragauti vieno skonio patiekalų

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį žinomas kino, teatro bei televizijos aktorius Mantas Vaitiekūnas pranešė užsikrėtęs koronavirusu.

Žinia apie ligą ir jos simptomus garsus vyras pasidalijo asmeninėje socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

„Žiūrėkit, nevyniosiu žodžių į vatą. Aš susirgau korona –simptomai ne patys lengviausi, bet ir ne patys sunkiausi. Ačiū, Dieve. Akių, galvos, kūno skausmas, karščiavimas, pradingęs skonis, pradingęs kvapas, ir šiaip pasakysiu – labai ne kažką. Balta mišrainė bus balta, o silkė bus silkė. Gali tarti kaip nori, bet skonis nuo to nepasikeis. Ta prasme, – jo iš vis nebus. Ką padarysi, teks sužadinti užmigusią aktorinę vaizduotę ir tokiu būdu išragauti dvylikos skirtingų, bet vieno skonio patiekalų“, – paskelbtame įraše mintis dėstė jis.

Atvirai pasisakęs COVID-19 klausimu, M. Vaitiekūnas kreipėsi ir į skeptikus, neigiančius koronaviruso egzistavimą. Jis prašė nerašyti apie tai jo socialinio tinklo profilio naujienų sraute. 

„Aš nesiplėsiu, – aš paprašiau, tikiuosi būti išgirstu. Kas manęs neišgirs, atsiprašau, – bus užblokuotas ir ne todėl, kad nepriimu kitos nuomonės, o todėl, kad todėl“, – nedetalizavo žinomas vyras.

„Būkite sveiki, sportuokite, gerkite daug arbatų, mylėkite artimuosius, save, giliai kvėpuokite, ir susisiekime per atstumą!!! Gražių švenčių!!!“, – linkėjo jis vildamasis visuomenės sąmoningumo švęsti saugiai, paisant Vyriausybės nurodymų.

Kaip jau minėta, M. Vaitiekūnas vaidina ne tik teatre – žiūrovai jo vaidybą galėjo stebėti ir TV ekranuose: serialuose „Rimti reikalai“ bei „Moterys meluoja geriau“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kuo geriausi linkėjimai

Kuo geriausi linkėjimai portretas
pasveikti, nors M. Vaitiekūno herojaus - Gabrio - "Rimtuose reikaluose" nemėgstu. O tai reiškia, kad aktorius savo vaidmenį atlieka puikiai. Greičiau sveikite ir nesužlugdykite tolesnio filmo kūrimo. Sveikatos ir sėkmės!

vardas

vardas portretas
as irgi jau persirgau. Tik man dar buvo toks keistas simptomas - oda skaudejo, kaip kokia nudegus butu :) Irgi jausmai ne kazka. Linkiu pasveikti

bbd

bbd portretas
joks cia ne kovidas-labiau nesa i triperio komplikacija
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių