A. Clooney paskelbta žavingiausiu metų žmogumi

  • Teksto dydis:

George'o Clooney (Džordžo Klunio) žmona įveikė Taylor Swift (Teilor Svift), Scarlett Johansson (Skarlet Johanson) ir Barbaros Walters (Barbaros Volters) buvo paskelbta žavingiausiu 2014 metų žmogumi.

Britų žmogaus teisių advokatė pelnė pirmąją vietą šios televizijos asmenybės kasmet sudarinėjamame įtakingų žmonių sąraše. A.Clooney buvo palyginta su tokiomis laikui nepavaldžiomis gražuolėmis kaip velionė Velso princesė Diana ir Jackie Kennedy (Džeki Kenedi).

B.Walters sakė: „Ko reikia norint sužavėti vieną žavingiausių vyrų pasaulyje? Ji pirmiausia yra žinoma dėl savo sutuoktinio ir nors mes apie ją nedaug žinome, daug žinome apie jį, o jis žavėjo daugelį moterų ... Ypač – mane. Amal Alamuddin (Amal Alamudin), kuri dabar žinoma kaip Amal Clooney, staiga atsiduria toje stratosferoje, kurią mes paliekame Džekėms O. ir princesėms Di, ir Keitėms Midlton ... Tai yra, visa, ką ji daro, sako ar vilki, yra oficialiai žavinga“.

Amal už Holivudo aktoriaus ištekėjo rugsėjį ir žaibiškai atsidūrė dėmesio centre.

Tarp kitų vardų šiemetiniame B.Walters sąraše yra S.Johansson, Neilas Patrickas Harrisas (Nilas Patrikas Harisas), Oprah Winfrey (Opra Vinfri) ir T.Swift.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių