Cerebriniu paralyžiumi serganti ir daktaro laipsnį turinti dėstytoja save vadina ragana

  • Teksto dydis:

Jelena Simonova – neeilinė moteris, ji yra dainininkė, ragana bei daktaro laipsnį turinti dėstytoja. Jelena gimė su negalia – jai dar kūdikystėje diagnozuotas kairės pusės cerebrinis paralyžius. Dėl negalios Jelena nuo pat vaikystės kentė patyčias, prie kitų vaikų nepritapo, neturėjo draugų, todėl kalbėdavosi su augalais, gyvūnais, drugeliais, vabzdžiais, akmenimis, gyveno savo pasaulyje.

„Atsigręždavau į labai skausmingą, vienatvės paženklintą savo egzistenciją. Nežinau, visiškai spontaniškai iš gėlių ir akmenėlių sukurdavau altorius, jeigu taip galima išsireikšti, ritualinius, magiškus, ir man tada atrodė, kad aš galiu kažką padaryti tokio, kad įvyktų stebuklas ir kad mano gyvenimas pasikeistų iš esmės“, – vaikystę LNK laidoje jau šį ketvirtadienio vakarą, 20val., prisimins Jelena.

Jelena sako tuo metu pajautusi savo raganiškumą. Ji, kaip ir visos mergaitės, norėjo būti sveika ir graži. Todėl Jelena užkalbėdavo mamos verdamas sriubas, paversdama jas grožio ir sveikatos eliksyrais.

Ji gimė 1979 metų liepos 13 dieną, penktadienį, per pilnatį ir yra įsitikinusi, kad tuomet ir įgavo savo magiškas galias. Įtikėjusi savo galiomis, Jelena pradėjo jaustis geriau. Dar būdama pradinukė išdrįso nuvykti į specialų gydymą prie Juodosios jūros, pas gydytoją, kuris cerebrinio paralyžiaus pacientams turėjo specialų gydymą. Gydymas padėjo. Nuo to laiko Jelena vaikšto vien tik su aukštakulniais. Jų turi apie 100 porų. Kolekcijoje yra ir tūkstančius eurų kainuojantys „Prados“ bei „Louboutin“ bateliai.

Jelena įgijo pasitikėjimo savimi ir nutarė gyventi pilnavertį gyvenimą. Įstojo į kulinarijos specialybę, vėliau į konservatoriją, o galiausiai pradėjo studijuoti filosofijos bei psichologijos mokslus Vytauto Didžiojo universitete. Įgijo daktaro laipsnį ir pradėjo dėstyti universitete. Jelena išbandė save ir muzikoje. Įrašė dainą su pačiu Selu!

Šiuo metu Jelena kuria amuletus, talismanus, papuošalus, kvepalus, kremus, lėlytes ir yra atsidavusi magijai. „Raganavimas yra toks dalykas, kuriam yra būdingas ir tam tikros tradicijos tęstinumas ir, be jokių abejonių, yra vadovaujamasi tam tikra vertybine sistema, tam tikromis etinėmis taisyklėmis, kadangi yra dirbama su žmonėmis. Šiuo atveju galioja toks pat pamatinis principas ir imperatyvas – nepakenk“, – savo metodus aiškino Jelena.

Prieš rinkimus į Jeleną esą kreipėsi keli kandidatai į Seimą, prašė pagalbos. Dažniausiai lietuviai į Jeleną kreipiasi turėdami tamsių tikslų. Moterys nori pagalbos nuvilioti nusižiūrėtą vyrą, vyrai prašo pakenkti verslo konkurentams.

Visa J. Simonovos istorija – jau šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., LNK laidoje KK2.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
...Stiprybes! Gyvenimas sudetingas ====ne tik su kuria nors liga ,,..Vaikai tyciojasi nuo tada ,kai ZEME susiformavo,,,Tai biauru ,,bet ...Stiprybes,,Jelena ,,O ZMOGUS yra grazus--- PROTO DIDYBE. [ESATE grazi ,jauna,liuks!!]]

PUIKU

PUIKU portretas
Džiugiamės ir linkim sėkmės.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių