Byra dar viena žinomų žmonių santuoka: V. Casselis netrukus bus laisvas?

Užsienio pramogų pasaulyje sklinda kalbos, kad  aktorius Vincentas Casselis ir modelis Tina Kunakey po penkerių metų santuokos nusprendė pasukti skirtingais keliais. 

Gandai apie galimą poros išsiskyrimą pasklido tuomet, kai aktorius staiga ištrynė visas  žmonos nuotraukas iš savo paskyros instagrame. Įtarimus apie pašlijusius poros santykius patvirtino ir tai, kad Vincentas balandžio 5 d. nepasveikino žmonos su gimtadieniu ir nedalyvavo jos gimtadienio vakarėlyje.

„Jie išsiskyrė prieš kelias savaites. Tinai skauda širdį“, – dienraščiui „Daily Mail“ sakė porai artimas žmogus. Kas lėmė poros išsiskyrimą, kol kas nežinoma. Situacijos nekomentuoja nei patys sutuoktiniai, nei jų atstovai.

Primename, kad 56 metų aktorius ir 26 metų modelis susituokė 2018 metais. O 2019 m. balandį porai gimė dukra Amazonie. V. Casseliui tai buvo antroji santuoka: prieš tai jis buvo susituokęs su aktore Monica Bellucci, jiedu susilaukė dviejų dukrų – 2004 m. gimė Deva, o 2010 m. – Leonie. Garsūs aktoriai  išsiskyrė 2013 m. ir toliau palaikė gerus santykius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
RAŠEIVOS , KUOM JIE GARSŪS , pirmą kartą girdžiu ir matau šitą raidžių derinį , išsipagiriokit ,

Neisikertu

Neisikertu portretas
Kuom sitas varlius traukia sex bombas?Beluci dabar sita sokoladine playboy kiskute

Ne senas

Ne senas  portretas
jei gyventu su pvz 50m moterim..o dabar 56-26=30m tada ir senas jai..
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių