Britų roko žvaigždė O. Osbourne‘as prabilo apie ligą: nebegaliu slėptis

Britų roko žvaigždė Ozzy Osbourne‘as serga Parkinsono liga. Tai 71-erių atlikėjas kartu su žmona ir vadybininke Sharon pranešė interviu JAV televizijos laidai „Good Morning America“.

„Aš nemoku laikyti paslapčių, – sakė pastebimai susijaudinęs buvęs „Black Sabbath“ vokalistas. – (...) Nebegaliu slėptis, nes nemoku išsisukinėti“.

O. Osbourne‘as jau du kartus dėl sveikatos problemų atidėjo savo atsisveikinimo gastroles ir tai argumentavo nelaimingu atsitikimu.

„Tai tam tikra Parkinsono ligos forma, – kalbėjo Sharon Osbourne, kuri nuo 1982 metų yra susituokusi su atlikėju. – Tai jokiu būdu nėra mirties nuosprendis“. Pasak jos, liga veikia nervus. „Viena diena būna gera, tada dar viena gera diena, ir tada tikrai bloga diena“,  – pasakojo Sharon.

O. Osbourne‘as, kuris be muzikos buvo žinomas ir dėl besaikio svaiginimosi narkotikais, sakė, kad nebeskiria, kur yra nelaimingo atsitikimo, kai jis griuvo savo namuose Los Andžele, pasekmės, o kur liga. „Man dėl operacijos nutirpusi ranka, man vis šąla kojos, – teigė jis. – Nežinau, ar tai Parkinsonas, tai problema. Nes jie man per operaciją nutraukė nervus“.

Nepaisant nusiskundimų, O. Osbourne‘as teigė sveikstąs. Vasario 21-ąją pasirodys naujas jo albumas „Ordinary Man“, kuriame, be kitų, bus galima išgirsti Eltoną Johną ir „Guns N'Roses“ gitaristą Slashą. Sharon teigė esanti įsitikinusi, kad jos vyras, kaip planuota, dar surengs koncertinį turą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių