Boksininko E. Petrausko žmona įtaria susidūrusi su sukčiais: už pikantišką fotosesiją siūlė 700 eurų

  • Teksto dydis:

Boksininko Evaldo Petrausko žmona Goda įtaria susidūrusi su internetiniais sukčiais. Už fotosesiją apsinuoginus moteriai buvo pasiūlyta 700 eurų atlygis, tačiau užsakovai asmenine informacija su Goda dalintis nesiruošė. Norint patvirtinti sandorį, Goda buvo paprašyta atsiųsti kelias nuotraukas, kurios turėjo atitikti užsakovų reikalavimus.

„Sveiki, susidūriau su tokia situacija. Manau, kad mane ir dar keletą merginų apgaudinėja labai gudrūs „sukčiai“ Taigi, vakar sulaukiau žinutės „Instagram“ iš vaikinuko, pasivadinusio _freelanceris_ (tik įmečiau postą apie jį, jis persivadino savo instagramo niką į _morning.stalker_). Pasiūlė fotosesiją už neblogą atlygį, kai parašiau domina, gavau nukreipimą į „Viber“ (ten jo draugė vardu Bianca turėjo mane su viskuo supažindinti ir prisistatė kaip atstovaujanti „Models1 UK“. Pasiūlė fotosesiją (už kurią mokės 700 eurų), kurios nuotraukos bus talpinamos „London Outlett“. Iš pradžių paprašė keletos mano nuotraukų, nusiunčiau ir tikau“, – istoriją pasakojo G. Petrauskienė.

Tačiau užsakovams Godos atsiųstų nuotraukų neužteko ir jie paprašė kur kas atviresnių fotografijų. „Tuomet paprašė nuotraukų pilnu ūgiu su apatiniais tam, kad galėtumėm pasirašyti sutartį. Taip pat susiradau „Models1“ UK kontaktus ir susisiekiau su jais. Pasirodo, jie nieko apie tai nenutuokia ir imsis veiksmų dėl jų vardo naudojimo. Norėjau pamėginti paskambinti į „Biancos“ viberio numerį, bet pasirodo „tokio adresato nėra“! Labai įdomu, kaip ir kodėl yra rašoma iš „Viber“ su numeriu, kurio net nėra... Tuomet vilkinau laiką iki dabar, nes aš net neabejoju, kad tai aferistai ir nenoriu, kad jie išsisuktų. Su manimi susisiekė ir keletas merginų, kurios siuntė savo nuotraukas ir gavo suklastotas pavedimo kopijos. Prašau, praneškite jei kažkas buvote su jais taip pat susidūrę, galbūt pavyks tai sustabdyti“, – pagalbos prašė E. Petrausko žmona.

Po įrašu feisbuke Goda paviešino ir susirašinėjimą su įtariamais sukčiais.

Kaip ir pasakojo įraše, Godai susidomėjus pasiūlymu dalyvauti fotosesijoje, netrukus su ja susisiekė asmuo, pasivadinęs „Bianca“ ir išdėstė sąlygas.

„Bianca“ žadėjo, kad fotosesijoje bus pasirūpinta ir apranga, ir makiažu, tačiau, kad registracija būtų patvirtinta, Godos paprašė atsiųsti kelias nuotraukas. Fotografijų prašyta ne bet kokių – Goda turėjo dėvėti tik apatinį trikotažą.

Tačiau po šių žinučių Godai kilo įtarimas ir moteris pradėjo įtarti, kad susidūrė su sukčiais. Ji prašė „Biancos“ pateikti bent minimalią informaciją, kad galėtų įsitikinti, jog nėra apgaudinėjama.

Goda nepasidavė – ir toliau prašė konkrečios asmeninės informacijos, tačiau užsakovai nematė tam reikalo ir toliau atakavo moterį žinutėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anonimas

anonimas portretas
Už tokias sesijas laxudrom patvorinėm siulo tiek , o čia merga tiek investavusi i savo uodega .... mažiausia dar nulio gale turi prašyti .

valstiete

valstiete portretas
kad kvaila tai aisku...bet kam pries visa lietuva tai pasakyti...

...

... portretas
mato kiaune kiaura
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių