B. Petrikytės kova su antsvoriu: badavau 12 dienų

  • Teksto dydis:

„Ilgiausiai esu badavusi 12 dienų“, - LNK laidoje „Nauja legenda“ šeštadienį prisipažins Lietuvos estrados legenda Birutė Petrikytė. Atlikėja pripažįsta, kad kone visą gyvenimą jai teko kovoti su antsvoriu, o tinkamą būdą sulieknėti atrado tik visai neseniai.

Šou versle išvaizda buvo svarbi visais laikais, o jei likimas pašykštėjo tinkamų genų, pastangų reikia įdėti kur kas daugiau. B. Petrikytė sakė, kad tinkamai prisižiūrėti jai buvo itin sunku. Dainininkė yra išbandžiusi aibę dietų skambiais pavadinimais: nuo Mėnulio iki Viduržemio, sriubų ir kitokias sunkiai pakeliamas, tačiau menkai veiksmingas dietas.

Siekdama idealaus svorio estrados legenda buvo pasiryžusi net badui. Kartu su keliomis draugėmis nusprendusi imtis drastiškos dietos B. Petrikytė konsultavosi ir su gydytojais, tačiau pradžioje vis tiek buvo nedrąsu: „Pavalgykim, Ilona, iš vakaro dar cepelinų“, - juokdamasi bado iššūkio pradžią prisiminė atlikėja.

„Viena po trijų dienų nualpo. O mums, likusioms, gydytojas sakė, kad galėtume būti koncentracijos stovykloje“, - ironiškai pasakojo atlikėja. Pasak jos, jau po 10 dienų jos atrodė fantastiškai ir buvo numetusios po 8 kilogramus.

Vis dėlto, B. Petrikytė dabar visas kančias prisimena su šypsena ir džiaugiasi, kad pagaliau atrado tai, kas nereikalauja tiek daug jėgų. „Galiu nebemąstyti apie maistą. Valgau dažnai, ir tai, ką noriu“, - sakė ji.

Pasak dainininkės, pagaliau atrasta tinkama dieta jai padėjo atsikratyti 12 kilogramų, o jos dukrai Andželikai – 16.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mikalda

Mikalda portretas
Kartas nuo karto apstumi draugus ir kolegas ir turi ėdesio

Aiva

Aiva portretas
Per mazai reikia badauti 120 dienu

opa!

opa! portretas
kas diena po 5 minutes
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių