B. Petrikytė: jei ne leidimas skelbti bankrotą, būtume su vyru likę gatvėje

  • Teksto dydis:

„Mes galvojome, kad mums vis dėlto reikės viską palikti ir išeiti. Likti prie suskilusios geldos. Išeiti iš čia su maišeliu, nes nematėme kitos išeities“, - jau šį trečiadienio vakarą laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos dainininkė Birutė Petrikytė.

Tai, ką per pastaruosius penkerius metus išgyveno garsi dainininkė, netrukus 65-ąjį jubiliejų švęsianti Lietuvos estrados primadona vadinama B. Petrikytė, ko gero, gali įsivaizduoti tik patyrę tą patį. Prieš krizę nuosavam verslui, svečių namams ir restoranui Palangoje iš bankų pasiskolinti pinigai Birutei ir jos vyrui Igoriui tapo nepakeliama finansine našta, siekusia kelis milijonus eurų. Tuomet sutuoktinį užklupo depresija, o draugai nusisuko.

„Aš visada ėjau iškėlusi galvą, visada juokiausi, visą laiką šypsojausi. Būdavo toks pasakymas: klausyk, ta tavo draugė Birutė eina ir šypsosi, tai dar ne viską iš jos atėmė“, - pasakos dainininkė.

Moteris prisipažins, kad po to, kai spauda ėmė skelbti apie jos įsiskolinimus ir gresiantį bankrotą, netrūko tų, kurie ją paliko. „Nes neįdomi jiems aš, bankrutavusi. Įdomu tik tada, kada esi turtingas, sėkmingas, o jei ne, lieka labai nedaug draugų, kurie padėtų tau išlikti, išgyventi ir būtų su tavimi ir bėdoje, ir laimėje“, - pasakos Birutė ir prisipažins, kad, jei ne leidimas skelbti bankrotą, būtų su vyru likę gatvėje.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šiandien, 20.00 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
SUKČIŲ NIEKAS NEKENČIA , BIRUTE , PRISIMINK NEĮGALŲ BERNIUKĄ , KURIAM , PER KONCERTĄ , RINKAI AUKAS , O PINIGĖLIŲ TAIP IR NEATIDAVEI ,- TAI N I E K Š I N G A .

kaunas

kaunas portretas
kada grazinsi skolas prisiskolinusi aplink nevaidink nes geda ir net i scena eiti juk kiek tu skolinga kaunieciams man tai ji baisuokle praradusi sazine

'bankrotas'

'bankrotas' portretas
leidzia: Paketus pavadinima,vel isdurdineti Valstybe ir toliau krautis eurus,kurie turetu priklausyti Valstybei, 'bankrotas' gerai ,neskriuadzia kisenes .
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių