B. Nicholson pataria, kiek maisto turėtų atsidurti ant šventinio stalo Pereiti į pagrindinį turinį

B. Nicholson pataria, kiek maisto turėtų atsidurti ant šventinio stalo

Geriausias prieskonis – alkis, o skaniausias maistas – ką tik pagamintas, todėl ruošiant maistą šventėms nereikėtų persistengti, sako kulinarė, laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson.

Beatos Nicholson
Beatos Nicholson / Beatos Nicholson asmeninio archyvo nuotr.

„Galite netgi pabandyti paskaičiuoti, kad Kūčių vakarienei daugiau nei 300–500 gramų maisto žmogui tikrai nereikia. Jeigu prie jūsų stalo bus 10 žmonių ir bus 10 patiekalų, kurių svoris yra apie kilogramą ar 700 gramų, tikrai maisto bus per daug“, – pabrėžia B. Nicholson.

Ji sako, kad stengiasi pagaminti daugiau mažesnių porcijų. „Geriau pritrūktų, negu liktų“, – įsitikinus kulinarė (vaizdo įrašą žiūrėkite čia).

„Išlaikykime rimtį, ramybę, saiką ir gerą planavimą“, – linki B. Nicholson. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų