Audringus vakarėlius į tėvystę iškeitęs G. Šapiro-Bilas: pasiilgstu tų laikų

  • Teksto dydis:

Legendinės muzikos grupės ŽAS narys Gidonas Šapiro-Bilas visiems puikiai žinomas ir kaip charizmatiškas muzikantas, ir kaip televizinių projektų veidas. Antrąjį sezoną kartu su „Maisto kelio“ komanda į atradimų kupinas ekspedicijas po visą Lietuvą leidęsis Bilas neslepia, jog turi didelę aistrą ne tik kulinarijai, bet ir kelionėms.

Su šiais pomėgiais jis mėgina supažindinti ir savo atžalas ir nors, anot muzikanto, tėvystė – ne menkas išbandymas, visgi tai vyrui teikia neapsakomą džiaugsmą ir pilnatvę.

Būti tėvu yra nepaprastai atsakinga pareiga. Tai teikia labai daug džiaugsmo, tačiau tuo pačiu sukelia ir daug rūpesčių, kurie reikalauja nepaprastos atsakomybės.

„Būti tėvu yra nepaprastai atsakinga pareiga. Tai teikia labai daug džiaugsmo, tačiau tuo pačiu sukelia ir daug rūpesčių, kurie reikalauja nepaprastos atsakomybės. Vyresnėliui Benediktui yra šešeri, Simonui – dveji. Abu jie ir skirtingi, ir panašūs. Simonui dabar pats tas pasaulio pažinimo ir supratimo amžius, o Benediktas, kaip įprasta berniukams, jau domisi kompiuteriniais žaidimais bei lanko lengvosios atletikos užsiėmimus. Kitąmet jis jau pradės lankyti mokyklą ir kuomet pasižiūri iš šalies, tikrai pamatai, kad greitai tie vaikai auga“, – pasakoja vyras.

Nors Bilas šou pasaulyje sukasi jau ne vieną dešimtmetį, tačiau šeimai jis visuomet suranda laiko ir su vaikais leisti laisvalaikį jam yra tikras malonumas – kartu jie ne tik žaidžia, pramogauja, bet ir keliauja.

„Mėgstu leisti laiką su savo vaikais – einame į žaidimų aikšteles, su Benediktu važinėjam paspirtukais, mėgstam keliauti. Vaikams pažinti pasaulį per keliones yra ne tik svarbu, bet ir įdomu. Kartu keliaujame ne tik po Lietuvą, ne kartą buvome ir užsienyje. Kiti galbūt vengia kelionių su mažais vaikais, tačiau mes nebijom skristi lėktuvu ir papildomų problemų dėl to mums niekad nekyla“, –teigia G. Šapiro-Bilas.

Grupės „ŽAS“ narių gyvenimas ilgą laiką sukosi apie koncertus, skandalus ir vakarėlius, tačiau šiandien visa tai jau praeity. Prisiminęs tuos laikus, Bilas neslepia nostalgijos, tačiau pripažįsta, jog vaikų suteikiamo džiaugsmo neatstos niekas.

„Viskam savas laikas, bet tikrai pasiilgstu tų laikų, kuomet nėra jokių rūpesčių, gali miegot kiek nori, gali negrįžt namo kada nori, kai nežinai, ką veiksi ne tik kad rytoj, bet po dviejų valandų. Tačiau šeimos niekada neiškeisčiau į nieką. Visiems ateina laikas suaugti, tik pasileisti plaukus visuomet dar norisi. Ne aš vienas – visi draugai ir bendražygiai taip pat jau įsisukę į tą šeimyninę rutiną. Jeigu išeina vieną kartą metuose visiems susitikti, tuomet būna labai gerai, nes jei ne pas vieną vaiko gimtadienis, tai pas kitą vaikas serga“, – šypsosi Bilas.

Visą laidą „Maisto kelias“ žiūrėkite šeštadieniais 10 val. tik per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių