Atskleisti „X faktorius. Žvaigždės“ žiūrovų balsai – lyderė buvo aiški viso šou metu

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą įvyko projekto „X faktorius. Žvaigždės“ superfinalas. TV3 televizijos projektą laimėjo vizažistė, grožio salonų įkūrėja Milita Daikerytė. Viso šou metu mergina buvo vadinama lydere, visi teisėjai jai neslėpė savo simpatijų ir minėjo, kad būtent ji turi nugalėti.

Nors teisėjai finalų metu išsakydavo savo nuomonę, kritikuodavo ir girdavo, ką galvojo žiūrovai ir kaip pasiskirstė jų balsai, žinojo vos keli kūrybinės komandos žmonės. Žiūrovų balsavimas yra didelė paslaptis teisėjams, dalyviams ir visiems, kurie dirba projekte. Balsai yra slepiami tam, kad projekte nebūtų vieno favorito ir tie, už kuriuos balsuoja prasčiau, neprarastų noro dalyvauti ir kaip įmanoma geriau pasirodyti.

Superfinale dėl nugalėtojo vardo varžėsi vizažistė M. Daikerytė, aktorius Ainis Storpirštis, vaizdo tinklaraštininkė Deimantė Vaičiūtė-Dejmukas, oreivis Giedrius Leškevičius, grupė „Twosome“ ir virtuvės šefas Gian Luca Demarco.

Pasibaigus projektui šou rengėjai atskleidžia žiūrovų balsus. Pažvelgus į balsavimo lentelę matyti, kad pirmas tris savaites lydere buvo M. Daikerytė. Ketvirtą savaitę ji iš savo mokytojos Justės Arlauskaitės-Jazzu gavo „Auksinę kėdę“ ir buvo neliečiama. Superfinale už Militą balsuotą 8483 kartus. Už antroje vietoje atsidūrusią D. Vaičiūtę-Dejmukas prabalsuota 3088 kartus. Trečiąją vietą užėmęs G. Leškevičius sulaukė 2893 balsų. Ketvirtoji vieta atiteko „Twosome“ – už grupę balsuota 2688 kartus. A. Storpirštis užėmė IV vietą (1196 balsai), o Gian Lucai atiteko 985 balsai. Viso superfinale prabalsuota 19333 kartus.

Po laimėjimo kalbinta Milita sakė, kad jaučia dėkingumą žmonėms, kad ją palaikė superfinalo metu. Laimėjimą ji supras tada, kai pradės galvoti, ką dabar daryti. Mergina tikrai nežada atsisveikinti su scena ir galvoja tęsti muzikinį kelią. „Tada atsiras tikrasis suvokimas, kas įvyko ir reikės galvoti, ką iš tikrųjų daryti“, – neslėpė emocijų nugalėtoja. Tai, kad Milita ypatingai darbšti parodo ir tai, kad po superfinalo ji nesiilsėjo, o iš ryto nuskubėjo į darbą.

„Man tai yra didelis pareiškimas iš žiūrovo pusės, o kaip viskas vyks – aš bijau planuoti. Jau prisiplanavau užtektinai, sakiau, kad tikrai negrįšiu į muziką, bet šią akimirką aš turiu žiūrovus, kurie myli ir palaiko. Tikriausiai reikės susigyventi su ta mintimi ir suprasti, kur aš galiu keliauti toliau. Man visada yra sudėtingiausia ekstremalios situacijos, nenumatytos ir nesuplanuotos. Visgi esu žmogus, ne robotas ir emocijų buvo labai daug. Labai svarbu stipri daina, kuri yra arti širdies ir kurią galėsi puikiai sudainuoti. Manau paskutinė daina buvo arti mano širdies ir padėjo man laimėti“, – įsitikinusi garsenybė.

„X faktorius. Žvaigždės“ superfinalas sekmadienį, 19.30 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

sudas

sudas  portretas
ta laimetoja. Pasipirko sms'u ir tipo vai vai nugalėtoja. Net neišdainuoja. O va baxuriukai buvo geri. Gaila kad toki garbinga i tokius konkursus eina ir nelaimi
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių