Atsiskleidė jautrioji E. Dragūno pusė: nenoriu sau prisiimti šlovės ir garbės

  • Teksto dydis:

„Mačiau, kad vaikas išgyvena, todėl tai ir pasiūliau. Nenoriu sau prisiimti šlovės ir garbės, greičiausiai, padėjo mano vardas. Po transliacijos atsidariau socialinius tinklus ir ten radau gal trisdešimt pasiūlymų drauge išspręsti šią problemą. Man labai patinka aplinkinių žmonių geranoriškumas – jei galiu būti tarpininku, esu labai patenkintas“, – sako Egidijus Dragūnas.

Sekmadienį LNK „Finalo ketverto“ scenoje liejosi emocijos. Į sceną užlipęs 17-metis tauragiškis Ignas Novikovas neslėpė, kad visą gyvenimą teko kompleksuoti ir kęsti patyčias dėl nepilnai išdygusių dantų.

„Atėjau į „Finalo ketvertą“ nugalėti savo baimes ir kovoti su patyčiomis. Iš manęs tyčiojasi dėl to, kad turiu tarpdantį, neturiu vidurinio danties, dar kelių dantų… Nuotraukų, kuriose šypsočiausi neturiu, – negalėdavau šypsotis. Kai išeinu į sceną, negalvoju apie patyčias, negalvoju apie tai, kad žmonės mato, kad pas mane nėra pilnų dantų. Muzika man – gyvenimo kelias, gyvenimo išeitis“, – atviravo tauragiškis.

I. Novikovas „Finalo ketverto“ scenoje atliko „Euroviziją“ laimėjusį kūrinį „Heroes“. Po dainos teisėjas Martynas Tyla atskleidė, kad filmavo vaikino pasirodymą ir nusiuntė jį dainos kūrėjui Joy Deb. Vis dėlto, tai – ne didžiausia staigmena, įvykusi per  tiesioginę transliaciją.

„Ignai, tu esi žmonių, kurie kovoja su patyčiomis, herojus. Tu gali didžiuotis savo tarpdančiu, kuris tave išskiria iš kitų. Gali nebijot, išsišiept. O prieš tavo balsą nukeliu kepurę ir parodau plikę, dėl kurios galėčiau kompleksuot, bet be jos aš nebūčiau aš“, – vaikiną drąsino Vidas Bareikis. 

Po Vido pasisakęs E. Dragūnas pasiūlė vaikinui sumokėti už ortodontines paslaugas. Nors pažadas buvo duotas su šypsena, Ignas dar nepraėjus savaitei po jo, lankėsi pas specialistus ir pradėjo kelią link sveikos šypsenos.

„Mačiau, kad vaikas išgyvena, todėl tai ir pasiūliau. Nenoriu sau prisiimti šlovės ir garbės, greičiausiai, padėjo mano vardas. Po transliacijos atsidariau socialinius tinklus ir ten radau gal trisdešimt pasiūlymų drauge išspręsti šią problemą. Man labai patinka aplinkinių žmonių geranoriškumas – jei galiu būti tarpininku, esu labai patenkintas“, – teigė E. Dragūnas.

„Iš pradžių labai džiaugiausi, kad Vidas mane padrąsino, jis net po eterio priėjo, labai nuoširdžiai pasikalbėjome. O kai Egidijus užsiminė, kad nupirks man dantį, pamaniau, gal juokiasi iš manęs. Jau kitą dieną gavau daktarės iš ortodontinės klinikos laišką su pasiūlymu apsilankyti klinikoje, kur man sutvarkys dantis rėmėjų pagalba. Tada supratau, kad Egidijus šiaip žodžiais nesišvaisto. Jeigu pasakė, tai ir stengiasi padėti“, – džiaugėsi I. Novikovas.

„Finalo ketvertas“ – jau šį sekmadienį 19 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laisva

Laisva portretas
Visada jis buvo toks.Aciu jums Egidijaus.Aciu ir visiems kitiems kurie prie to reikalo prisideda.

Pagarba

Pagarba portretas
Šaunuolis E. Dragūnas. Pagarba!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių