Atlikėja Adele susižadėjo: žinią paskelbė itin originaliai

  • Teksto dydis:

Jau kurį laiką nenutilo kalbos, kad britų dainininkė Adele ir garsus sporto agentas Richas Paulas susižadėjo. Tačiau dabar tai – oficialu: pati Adele savo pasirodymo Miunchene metu prasitarė apie pasikeitusį santykių statusą, skelbia naujienų portalas „TMZ“.

Rugpjūčio 9 d. paskelbtame vaizdo įraše, kuriuo socialiniame tinkle „X“ pasidalijo Adele koncerto lankytojas, girdėti, kaip garsi britų dainininkė patvirtino ilgai sklandžiusius gandus apie savo sužadėtuves.

Tai moteris padarė atsakydama į vieno iš gerbėjų padarytą plakatą, kuriame buvo teiraujamasi, ar ji sutiktų už jo tekėti.

„Negaliu sutikti už tavęs tekėti, nes jau sutikau už savo būsimo vyro“, – pasirodymo metu Miunchene sake Adele.

Dar 2021 metais susitikinėti pradėjusi pora iki šiol palaiko gana privačius santykius.

Porą metų prieš tai, kai jų santykiai įgavo romantišką pavidalą, Adele ir R. Paulas pirmą kartą susitiko draugų vakarėlyje, pasakojo ji žurnalui „Vogue“.

Metų pabaigoje apie užgimusią meilę jie oficialiai paskelbė socialiniame tinkle „Instagram“.

LNK.LT primena, kad 2022 metų rugpjūtį dainininkė Adele leidiniui „Elle“ sakė, kad ji yra beprotiškai įsimylėjusi R. Paulą.

„Niekada nebuvau taip įsimylėjusi. Esu juo apsėsta“, – tuomet teigė ji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Gandai apie jųdviejų sužadėtuves sklando jau nuo 2022 metų, kai ji per „Brit Awards“ apdovanojimų ceremoniją ant kairiojo piršto mūvėjo stulbinančio dydžio žiedą.

Paklausta apie naująjį aksesuarą ir apie tai, ar ji ir garsus sporto agentas yra susižadėję, laidoje „The Graham Norton Show“ ji atsakė: „Tarsi kada nors kam nors pasakyčiau, ar esu, ar nesu“.

Naujienų portalas „TMZ“ skelbia, kad moters mylimasis Richas pasipiršimą suplanavo Adelės gimtajame mieste.

Portalo duomenimis, garsios pramogų pasaulio poros bičiuliai esą tikisi, kad metų pabaigoje jiems pavyks surengti įspūdingą tuoktuvių šventę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių