Ašaros, juokas ir jaunystės prisiminimai: Deivio koncertiniame ture – puokštė emocijų

  • Teksto dydis:

Šeštadienį įvyko Deivio Norvilo 25-mečio koncertinio turo pirmasis pasirodymas. Naujai suskambusi populiariausios Deivio karjeros dainos ir sentimentai sukūrė ypatingą atmosferą Šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje.

„Jausmas nerealus, vis dar gyvenu koncerto emocijomis, nes nesitikėjau tokio šilto sutikimo iš publikos. Žmonės kartu dainavo dainas, įsivaizduojate, mokėjo mano pačių pirmųjų dainų žodžius ir niūniavo kartu. Man taip gera, taip gera dalintis muzika, jausmais, tuo kas yra tikra“, – šypsojosi Deivis.

Per koncertą skambėjo juokas ir pakylėta nuotaika, o atlikėjas pasidalijo kurioziniais nutikimais bei kūrybiniu procesu jaunystės metais.

„Paauglystėje mane buvo užplūdusi melancholija, aš labai stipriai išjausdavau kiekvieną savo atliekamą dainą, todėl jos visos buvo minorinės, su liūdesio prieskoniu. Ne veltui mano pirmoji grupė vadinosi „Liūdesio gėlės“, o dainą „Tu mano delnuose“ užrašiau krauju. Grojau tol, kol stygos pritrynė pirštus, bet jutau kiekvieną atliekamo kūrinio natą“, – atviravo Deivis.

Pasirodyme netrūko ir jautrių akimirkų, kuomet Deivio žmona Renata Norvilė prisijungė prie atlikėjo ir kartu atliko romantišką kūrinį „Būk visados“ bei vainikavo savo pasirodymą švelniu bučiniu. Publika nubraukė ašarą ir su šypsena akyse palydėjo visų pamiltą duetą.

„Renata yra neatskiriama mano muzikos dalis. Didžiulė garbė ir malonumas po 20 metų scena dalintis su ja bei su gyvo garso grupe, mano puikiais bičiuliais muzikantais. Nuostabu atlikti muziką, kurią pats be galo myliu. Man tai yra didžiulė šventė – 25 metai sceninės veiklos yra svarbus jubiliejus“, – šypsojosi Deivis.

D. Norvilo dainos skambės spalio 27 dieną Šiaulių kultūros centre, spalio 28 dieną Alytaus kultūros centre, lapkričio 19 dieną Marijampolės kultūros centre, lapkričio 25 dieną Klaipėdoje, Žvejų rūmuose, lapkričio 26 dieną Panevėžyje, Bendruomenių rūmuose ir lapkričio 27 dieną Kaune, Valstybinėje filharmonijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Deivis

Deivis portretas
kaip ir jo Renata turi bendravimo dovaną. Ne visi sugeba taip šiltai, labai nuoširdžiai komunikuoti.Kitas ir norėdamas negali žodžio ištart..Nors..Esmė tame kad pirmiausia reikia mylėti visus žmones. Tada savaime gausis taip kaip Deiviui

Anonimas

Anonimas portretas
Kuo didžiausios kūrybinės sėkmės, patinka jo dainos, jumoro jausmas. Čia viskas jautru ir tikra. Na o Bunkė "ima" arenas, nes ji nelabai tiktų koncertuoti tokioje vietoje.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių