Artėjantis „BritFloyd“ koncertas Kaune: žiūrovų lauks nostalgiškas muzikos spektaklis

2024 m., rugsėjo 20 d., Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks „Pink Floyd“ muzikinės grupės tribute projektas „BritFloyd“. Šis koncertas žada įspūdingą muzikos, šviesų ir vizualizacijų šou, kurio metu klausytojai išgirs žymiausius „Pink Floyd“ kūrinius, įskaitant legendines dainas, tokias kaip „Wish You Were Here“, „Comfortably Numb“ ir „Another Brick in the Wall“.

Grupę sudaro 11 narių, kurių profesionalumas ir atlikimo kokybė pelnė pasaulinį pripažinimą.

Kaip pranešė organizatoriai, kiekvienas „BritFloyd“ pasirodymas atkuria ne tik autentišką „Pink Floyd“ garsą, bet ir perteikia unikalią atmosferą, kupiną emocijų bei psichodelinių vaizdinių.

Į sceną atlikti visų šių klasikinių „Pink Floyd“ kūrinių lips profesionalių muzikantų grupė. „Brit Floyd“ grupei vadovauja ilgametis gitaristas, vokalistas ir muzikos vadovas Damianas Darlingtonas, per savo karjerą surengęs daugiau kaip 2 tūkst. 500 su „Pink Floyd“ muzika susijusių koncertų. Grupėje taip pat groja Ianas Cattellas, Edo Scordo, Kanados talentų konkurso „Idol“ nugalėtoja Eva Avila ir kiti puikūs muzikantai, kurie per pastarąjį dešimtmetį papildė „Brit Floyd“ gretas.

Turui ruošiamos naujos dekoracijos ir vaizdo projekcijos – grupė didžiuodamasi skelbia, kad į naujojo šou rengimą investuota per milijoną JAV dolerių. „Tai bus stipriausias ir įspūdingiausias mūsų šou per visą istoriją. Yra tiek daug puikių „Pink Floyd“ kūrinių, kad nekantraujame į programą įtraukti dar negrotus, tačiau būtinai atliksime ir visas labiausiai mėgstamas dainas“, – skelbdamas apie būsimą koncertą Lietuvoje, sakė grupės lyderis D. Darlingtonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sydas Barretas

Sydas Barretas portretas
Šaunu, kad primenama ši geniali muzika. "Pink Floid" - didingiausia visų laikų muzikinė grupė. Tokių dabar nėra ir dar tūkstantį metų nebus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių