A. Armonaitė – apie vyrą, turintį verslą Afrikoje, makaronus virtuvėje ir „žolę“ Amsterdame

  • Teksto dydis:

Mažai kas žino, bet Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė santuokoje su vyru Edgaru gyvena jau dešimt metų, nors jai dar tik 31-eri, o mergautinę pavardę politikė pasiliko kaip išskirtinį ženklą.

„Susipažinome liberaliame jaunime, o kai tuokėmės, kalbėjome, kokia pavardė geriau būtų ir jis pats sakė, kad jeigu noriu savo pasilikti, tikrai gali pasilikti, kurti savo brendą, taip jisai pasakė ir panašiai“, – apie savo pavardę šį ketvirtadienio vakarą, 19.30 val., LNK laidoje KK2 kalbės politikė. 

Pasak jos, vyras ją labai palaiko, domisi žmonos veikla, pataria, kritikuoja. „Ir ta vyro kritika yra tikrai žiauriausia, tikriausiai kokią aš gaunu, lyginant su šiaip kritika“, – sako A. Armonaitė.

Aušrinės vyras Edgaras yra verslininkas, verslauja Afrikoje. Pirmąją koronaviruso bangą jis praleido užstrigęs Afrikoje, o kai grįžo, Aušrinė jau turėjo savo partiją ir ruošėsi šturmuot valdžią. Sutuoktiniai matosi mažai. „Šitie pusę metų buvo milžiniški iššūkiai tiek karjeros prasme, tiek man asmeniškai, tiek jam. Ir taip, ir dabar bandysime kažkaip susidėlioti tą naują gyvenimo etapą“, – sako politikė, prisipažįstanti, kad Edgaras jai – ne tik vyras, bet ir draugas, o jie beveik nesipyksta.

Tiesa su šeimynine buitimi Aušrinei šiek tiek sunkiau, ji nemėgsta ir nemoka gaminti valgio. „Na, nebent ten kokius makaronus. Nesu tas žmogus, kuris mėgsta namų ruošą, man tai yra labai nepatinkantis dalykas. Tačiau aš neturiu namų tvarkytojos, pati susitvarkau“, – sako moteris.

Aušrinė per televizorių atrodo labai kalbi, bet savaitgalius mėgsta leisti ramiai, su vyru, su draugais prie jūros. O dabar išvis svajoja apie vakarą be jokių darbų.

Aišku, kadangi  Aušrinės partija yra Laisvės partija, KK2 būtinai turėjo paklausti apie žolės rūkymą. „Esu rūkiusi žolės, pirmą kartą mes tai pabandėme Amsterdame prieš kokius 11 metų. Man visiškai nepatiko, iš tikrųjų, buvo kam patiko, bet man to poveikio, kaip visi galvoja, kad čia labai fun, nebuvo. Ne, aš dabar nerūkau žolės, jeigu toks klausimas“, – nukirto politikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arijas

Arijas portretas
Kazkokie arabiski veideliai...

Alis...

Alis... portretas
kosmopolitai... malonumų ir naujų pojūčių jieškotojai...

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
baisu niekam ji tikus.
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių