Antrosios jaunystės sulaukę du vienišiai vienas kitą atrado kruiziniame laive

Šv. Valentino dienai – neįprasta istorija, kai antrosios jaunystės sulaukę du vienišiai, galiausiai patyrė patį gražiausią jausmą, kurį jie tebesaugo jau keturis dešimtmečius.

Amerikiečiai Everettas ir Nancy susitiko kruize po Karibų jūrą 1982-aisiais, prieš pat Valentino dieną. Abu buvo perkopę 40-metį, sukaupę nemažai santykių patirties, tačiau į kruizą atvyko vieniši.

Nancy kelionę buvo suplanavusi keturiolikai dienų, Everettas – septynioms. Ji, skirtingai negu jis, niekada nebuvo plaukusi laivu, todėl vyras nesidrovėjo aprodyti lainerio ir pakviesti damos į vakarėlį.

Po šokių, lydėdamas ją į kajutę, Everettas įteikė Nancy voką, ant kurio buvo užrašytas jo adresas ir paprašė, kad ji jam parašytų laišką.

Mintis, kad nepažįstamoji iš tiesų jam parašys, atrodė absurdiška, tačiau jis niekada neprarado vilties. Kol vieną dieną į jo pašto dėžutę įkrito laiškas.

Nuo to karto jie siųsdavo vienas kitam itin ilgus ir linksmus laiškus, bendravimas tęsėsi metus ir pamažu peraugo į meilę.

1983 m. kovą Nancy pirmą kartą išvyko į Nešvilį, o tų pačių metų liepą Everettas ją aplankė Kalifornijoje. Tąkart ji jo laukė oro uoste su prancūzišku batonu ir vyno buteliu.

1984-ųjų sausį jie kartu leidosi į kitą kruizą. Everettas nusprendė, kad Nancy – jo gyvenimo moteris, todėl priklaupė ant kelio ir pasipiršo dangų nušvietus pilnačiai.

Nancy iki šiol atsimena jo pasakytus žodžius: "Mano meilė tau yra tokia gili kaip mėnulio spinduliai šioje jūroje."

Jie susituokė 1984 m. liepos 14-ąją. Po vestuvių tęsė įvairias keliones. Iš viso apkeliavo 54 šalis.

Susilaukė šešių vaikų, jau turi ir aštuonis anūkus bei penkis proanūkius.


Šiame straipsnyje: kruizasKaribų jūrameilė

NAUJAUSI KOMENTARAI

r

r portretas
Neblogai, jei susiženijo būdami virš 40 ir dar sugyveno 6 vaikus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių