Antroje atrankos į „Euroviziją“ laidoje – ir sugrįžusi I. Zasimauskaitė

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą LRT televizijos eteryje – antroji „Pabandom iš naujo!“ laida, kurioje 11 dalyvių varžysis dėl vietos didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje. Po atrankos šeši atlikėjai keliaus tiesiai į pusfinalį, kuriame dėl bilieto į finalą susikaus su stipriausiais dalyviais.

Antroje atrankos į „Euroviziją“ laidoje varžosi Viktorija Kajokaitė, Gabrielė Senkevičiūtė-Gabrea, „Clockwork Creep“, Emilija Katauskaitė, Justė Kraujelytė, Titas ir Benas, „Queens of Roses“, Cosmic Bride, „Justin 3“ feat. nanaart, „Moosu X“.

Į atrankas grįžta ir Ieva Zasimauskaitė, kuri 2018-aisiais pakerėjo Europą su daina „When we're old“ ir „Eurovizijos“ finale užėmė 12-ąją vietą.

Praėjusį šeštadienį kelialapį į atrankos pusfinalį iškovojo Erica Jennings, Augustė Vedrickaitė, Urtė Šilagalytė, Joseph June, Mary Mo ir Elonas Pokanevič.

Šio šeštadienio vakarą susumavus teisėjų balus ir žiūrovų balsus paaiškės dar šeši atlikėjai, kurie pasirodys kitame atrankos etape. Kiekviename pusfinalyje pasirodys po devynis atlikėjus ir grupes, o į finalą, vyksiantį vasario 12 dieną, pateks aštuoni pretendentai atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje.

Antrojoje „Pabandom iš naujo!“ laidoje dalyvių pasirodymus komentuos ir vertins LRT populiariosios muzikos vyriausiasis redaktorius Ramūnas Zilnys, dainininkė Giedrė Kilčiauskienė, elektroninės muzikos kūrėjas, muzikos prodiuseris Leonas Somovas, kompozitorius, muzikos prodiuseris Vytautas Bikus ir atlikėja Ieva Narkutė.

„Eurovizijos“ konkurse, kuris gegužės 10-14 dienomis vyks Italijos mieste Turine, susirungs 41 šalies atlikėjai. Tai – dviem valstybėmis daugiau nei praėjusių metų gegužę, kai „Eurovizija“ įvyko Roterdame. Po pertraukos į konkursą grįžo Armėnija ir Juodkalnija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Ir vėl Giržadas , atsiklaupęs ant kelių jos maldaus , kad dainuotų ne B A S A ,

kukuuuuu

kukuuuuu portretas
2018 m. ta Zasimauskaitė visai nepakerėjo nieko, apart lietuvių - nesureikšminkite. Ar dabar seilėsis jau su kitu vyru ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių