„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ išleido naują dainą – įkvėpė A. Kaušpėdo novelė

  • Teksto dydis:

Naujas grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ kūrinys „Tatū“ šiandien pasirodė skaitmeninėse muzikos platformose. Savaitės pradžioje grupė pristatė šiai dainai skirtą vaizdo klipą ir pasidalijo ja su radijo stotimis.

„Tatū“ nėra išleista jokiame grupės albume, šią dainą nuo šiandien galima išgirsti visose skaitmeninėse muzikos platformose. Kol kas paskutinis „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ albumas „Nieko nereikia daryt“ pasirodė 2019 metais ir buvo išleistas net keturiais formatais — vinilo plokštelės, kompaktinės plokštelės, kasetės ir skaitmeniniu.

Pasak grupės vokalisto Martyno Enčiaus, pradinį impulsą parašyti dainą jis gavo beskaitydamas Algirdo Kaušpėdo novelių knygą „Gyveno kartą bičas ir kaimynas“, kurioje viena iš novelių buvo apie tatuiruotes. „Žiauriai smagu, kad knyga įkvepia kūrybai. Labai šaunus klipas ir daina stilinga, bravo!“ – naują „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ kūrinį įvertino A. Kaušpėdas.

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ šį mėnesį kviečia į tris koncertus, kuriuose greta žymiausių kūrinių nuskambės ir naujausia daina – jau rytoj, spalio 23 dieną Vilniuje, pramogų salėje „Vakaris Vilnius“, spalio 29 dieną Alytuje, bare „Fenix“ ir spalio 30 dieną Palangoje, muzikos klube „Vandenis“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Spaliukas

Spaliukas portretas
Kvailas pavadinimas,kvailos dainos.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių