Aktoriaus T. Cruise riksmai ant kolegų drebina internetą: jūsų čia, po velnių, neliks

  • Teksto dydis:

Internete paplito įrašas, kuriame girdėti aktoriaus Tomo Cruise‘o šauksmai ant filmavimo aikštelėje dirbančios komandos. Jis  plūdosi dėl saugumo reikalavimų, susijusių su COVID-19 situacija, nesilaikymo.

Įžymybės riksmų tirada, aidėjusi per filmo „Neįmanoma misija“ filmavimą Londone, atsidūrė socialiniame tinkle „Instagram“ esančioje paskyroje updates.in.cinema.

Kaip spėjama, aktorių, kuris yra minėtos kino juostos prodiuseris, įsiutino dviejų žmonių, nesilaikiusių reikalaujamo saugaus atstumo, neatsakingumas.

„Jei dar kartą pamatysiu tokį elgesį, jūsų čia, po velnių, neliks. Kad daugiau to nematyčiau. Niekada!“ – šaukė T. Cruize‘as.

„Instagram“ nuotr.

Pakeltu tonu aktorius aiškino filmavimo aikštelėje dirbusiems žmonėms, kad Holivudas kuria filmus tik dėl jų ir todėl šie turėtų rodyti geriausią pavyzdį, nes kino studijų atstovai tiki ir pasitiki komanda.

 

 

Pasak jo, jei filmavimo aikštelėse ir toliau bus neatsižvelgiama į saugumo dėl koronaviruso reikalavimų laikymąsi, kino pramonė gali žlugti, palikdama daugybę žmonių be darbo ir pajamų.

Tomas Cruize. / Scanpix nuotr.

„Dabar to reikalauju ir, jei negalite man to duoti, jums čia ne vieta. Mes nenutrauksime tos suknistos juostos filmavimo! Ar aišku?!“ – įspėjančių kritikos strėlių komandos nariams negailėjo žvaigždė.

Pasaulį kaustant COVID-19 plitimo mastams, Londone įsigaliojo nauji ribojimai – nevyksta kultūriniai renginiai, nes draudžiami susibūrimai uždarose erdvėse. Todėl filmų kūrėjai neša labai didelę atsakomybę ir gali dirbti tik įsipareigoję laikytis griežtų taisyklių – užtikrinti ribotą filmavimo aikštelėse dirbančių žmonių skaičių, tinkamo atstumo laikymąsi ir net įrangos dezinfekavimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių