Advokatė A. Ručienė renkasi ne buitį, o karjerą: šluoti grindis ir plauti indus gali kiti

  • Teksto dydis:

Garsi advokatė, buvusi Kauno savivaldybės politikė Aušra Ručienė, pasiturinčio verslininko Rimo Antano Ručio žmona, nebijo prisipažinti, kad karjera jos gyvenime yra svarbiausia. Moteris daugelį šokiruoja atvirai sakydama, kad niekada neturėjo ir neturi buities, jos namus sutvarko samdytas personalas, o savo dvi dukras patikėjo užauginti auklėms. „Tėvai mane augino taip, kad skaityčiau knygas, mokyčiausi, o grindis šluoti ir indus plauti gali kiti. Tą patį skiepijau ir savo dukroms“, – sako advokatė.

A. Ručienė neslepia – teisė yra vyrų pasaulis ir jame vietą reikėjo išsikovoti kur kas sunkesniu darbu nei tenka vyrams. „Daugelis pamatę mane teismo salėje galvoja, ką čia šita dama raudonomis lūpomis, dėvinti sijonėlį ir avinti aukštakulnius, sugeba. Bet aš leidžiu jiems taip galvoti“, – pirmadienio vakarą 20 val. LNK laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos A. Ručienė.

Nepriekaištingos išvaizdos moteris sako kas rytą bent po valandą praleidžia prie veidrodžio ir niekada neišeina iš namų be makiažo: „Mėgstu prabangius kvepalus, gražius drabužius, daug investuoju į savo išvaizdą.“ Aušra juokiasi, kad nemėgsta sporto, o figūrą jai padeda išsaugoti aukštakulniai. Juos ji avi kas dieną: „Tai yra mano aerobika, fitnesas ir sporto salė viename. Aukštakulniai priverčia išsitiesti, o palaksčius su jais visą dieną jautiesi it po geros treniruotės.“

Avint aukštakulnius ir prabangius kostiumėlius advokatei ne kartą teko važiuoti į kriminalinių nusikaltimų vietas. Tiesa, tuomet ji dar dirbo prokurore. „Buvo laikai, kai prokurorai turėdavo važiuoti į nusikaltimo vietas, tad ne kartą avėdama aukštakulnius klampojau po purvynus, o kartą netgi lipau traukti paskenduolio“, – pasakoja moteris. Tuomet atvykus į nusikaltimo vietą ten buvę pareigūnai atėjus laikui iškelti paskenduolį tiesiog pasišalino, tad Aušra su savo padėjėju patys traukė paskenduolį ir nešė jį į krantą: „Paskenduolis buvo jau išpurtęs, bet ką daryti? Toks darbas, toks gyvenimas.“

Išvaizdi moteris dažnai tituluojama nusikalstamo pasaulio veikėjų advokate, kurį gynė Kamuolinių gaujos narius, į teisėjų korupcijos skandalą įsipainiojusius veikėjus, seksualiniu priekabiavimu kaltintą buvusį Seimo narį Kęstutį Pūką ir kitus ne ką mažiau skandalingus asmenis. „Aš neskirstau žmonių į gerus ir blogus. Man visi yra klientai, darbe neturiu jokių emocijų“, – apie savo kontraversiškus klientus sako Aušra. Tačiau advokatė neslepia, kad vis dėlto ji visuomet nešiojasi ginklą, kuriuo galėtų apsiginti nuo pavojingų žmonių, kuriame advokatės darbe apstu.

Paklausta, kodėl apskritai pasirinko tokią sudėtingą karjerą, moteris sako, kad dirba, nes nenori būti priklausoma nuo vyro. Ji savo klientų rate matė daug skaudžių skyrybų, kuomet vyrų išlaikomos moterys lieka prie suskilusios geldos. „Aš dirbu tam, kad nebūčiau priklausoma nuo vyro ir galėčiau nusipirkti viską, ko man reikia ir nereikėtų prašinėti. Mane prašinėjimas žemintų“, – LNK televizijos laidoje „Nuo... Iki...“ pirmadienio vakarą, 20 val., pasakos žinoma advokatė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tiesiog harmonija ,ką jau čia ....

tiesiog harmonija ,ką jau čia .... portretas
kokia dar "marmurinė"..? Tai tiesiog ANTIBOBA , kuri laaabai dera prie baubiančio Šreko "vyriausyyyybės".

vardas

vardas portretas
gerai kažkas ją pavadino - marmurinė boba. Be emocijos, be šilumos, tik užkalt pinigų. O kai vakar TV laidoj vaidino susireikšminusią, kai sustabdė mafukai, tai nors apsisiusiok - paprašė kad gintų oooo koks pavojus . Geriau apie ją galvojau. prasta iš jos advokatė. Už pinigus teisino net Pūką tai ir parodo jos moralę - nerasta.

adva'Kotas \\\\\\\...//////

adva'Kotas  \\\\\\\...////// portretas
"Šeimynėlė" neduok Dieve---.R.Paksui akmuo po kalu kartu su komskiais.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių