N. Pareigybė-Rukaitienė apie kovą su svoriu: man sverti 69 kg nėra normalu

  • Teksto dydis:

Dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė atvira – kova su savo svoriu yra nuolatinė, o 40 rūbų dydis jai nėra normalus. Žymi moteris sako, kad pasiekus jai įprastą svorį pagerėja ne tik bendra savijauta, bet ir emocinė būklė.

Nenori sverti 69 kg

„Pirmojo karantino metu priaugau 7 kg. Ir nieko čia gero sverti tuos 69 kg – netilpau į jokius koncertinius rūbus“, – dalijosi ji televizijos laidų vedėjos ir turinio kūrėjos Indrės Stonkuvienės laidoje #Tobulainetobula, kuri rodoma LNK.lt interneto televizijoje.

Jaukaus pokalbiu metu I. Stonkuvienei paklausus, kodėl vis tik Nijolei atrodo, kad reikia laikytis dietos, moteris sakė, kad tai susiję su įvairiomis priežastimis.

„Jeigu nereikėtų rodytis viešai ir nereikėtų stovėti šalia Karinos, Ingridos ir Godos, tai tada viskas būtų tvarkoj. Galėtum atsipalaiduoti. Va prie tavęs, Indre, anksčiau būdavo jauku stovėti, o prie Karinos, Ingridos tai visai ne, jos mažutės, smulkutės“, – juokėsi ji.

Anot Nijolės, jos padidėjusį svorį pastebėjo ir artimieji. „Ir vyras kažkaip man jau sakė, Nijoliukai, myliu, bet nu kažkaip... Aš gi matau. Ir mama, ir brolis yra sakę, kad jau apvalutė. Jau man ir sakyti nereikia, aš ir pati matau. Ir dar plius emocijos tuomet nekokios“.

N. Pareigytė-Rukaitienė, LNK.lt nuotr.

Nijolės nuomone, pramogų pasaulyje yra tam tikros normos, kurių nori nenori reikia laikytis. Padidėjęs svoris, deja, sukelia problemų.

Vasarą turėjau pirkti visus naujus rūbus ir tai jau buvo 40 dydis, ko niekada gyvenime nėra buvę. Mes su grupe turėjom siūtis naujus kostiumus, nes nei į vieną netilpau. Jau lyg atrodė vasaros gale vėl sumažėjo formos, bet rudenį, kai prasidėjo antras karantinas, vėl priaugau... Dabar man nėra gerai, jaučiuosi apsunkusi. Laikausi dietos iki tol kol grįžtu į savo svorį. Jis yra 60 kg. Tai mano normalus svoris,  kuriame aš jaučiuosi geriausiai“, – sakė ji.

Dabar man nėra gerai, jaučiuosi apsunkusi. Laikausi dietos iki tol kol grįžtu į savo svorį. Jis yra 60 kg. Tai mano normalus svoris,  kuriame aš jaučiuosi geriausiai.

Dainininkė taip pat prisipažino, kad turi valgymo bėdų – jai labai patinka užkandžiauti ir valgyti didelėmis porcijomis. „Aš iš vis nevalgau saldumynų, bulkų, bulvių, ryžių. Tikrai valgau sveikai, bet didelėm porcijom ir nejaučiu sotumo jausmo. Dabar viską gaminuosi pagal gramus. Taip ir reikėtų valgyt iš esmės. Aš labai tikiuosi, kad per šituos bandymus atrasiu tai, kas gali būti mano gyvenimo būdas“, – kalbėjo Nijolė.

Tuo metu Indrė prisipažino, kad savo namuose svarstyklių neturi ir neketina turėti. „Aš tikrai nesisveriu. Nors, žinoma, mes kiekviena turim savo vidinių taisyklių, kada geriausiai jaučiamės. Bet svarstyklių neturiu. Atsimenu, kai jau buvau pradėjus sportuoti, nuvažiavau pas mamytę ir taip gerai jaučiuosi, galvoju, reikia pasisverti. Ir taip susinervinau... Tada nusprendžiau, kad gerai darau, jog kiekvieną dieną nesisveriu“.

Indrė Stonkuvienė (kairėje) N. Pareigytė-Rukaitienė (dešinėje)/LNK.lt nuotr.

Indrei paklausus, gal panašiai būtų ir Nijolei, gal ji jaustųsi geriau, jei tiesiog nustotų svertis, moteris sakė, kad tai vis tik susiję. „Ne, tai ne tik dėl skaičiaus svarstyklėse. Aš tikrai jaučiu tą savo svorį ir emocijoje“, – sakė Nijolė.

Visą pokalbį išvysti galite LNK.lt, o kiekvieną ketvirtadienį vis nauja projekto #Tobulainetobula laida.



NAUJAUSI KOMENTARAI

???

??? portretas
Besmegenė marfa ir tiek.

V

V portretas
O man atrodo kai dabar žmonių dauguma neturi ką pavalgyti tai rašyti kaip Pareigytė persivalgo tai garbės tokiom damom nedaro gėdinga ar ne?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių