6 kartus per savaitę sportuojanti N. Pumprickaitė: į tortų skyrių einu kaip į muziejų

  • Teksto dydis:

„Kasdien galėčiau valgyti duoną, tortus, šokoladą, ledus... Saldumynuose galėčiau maudytis kaip jūroje ir niekada nepasigesčiau mėsos“, – taip sako LRT TELEVIZIJOS laidos „Savaitė“ vedėja Nemira Pumprickaitė.

Net 6 kartus per savaitę aktyviai sportuojanti moteris laidoje „Beatos virtuvė“ prisipažino, jog dėl potraukio angliavandeniams nuolat kovoja su savimi, ir į tortus sau leidžia tik pasižvalgyti kaip į muziejaus eksponatus.

„Parduotuvių tortų skyriai yra vienas iš mano muziejų – nueinu ten tiesiog pasižvalgyti. O kartą nutiko tokia istorija. Prie mano namų esančioje parduotuvėje, kaip ir visose didesnėse, yra konditerijos skyrius. Aš visuomet nueidavau ten, atsistodavau nuošaliai ir tiesiog akimis valgydavau tuos saldumynus. Pastovėdavau, man būdavo lengviau nuo to, ir eidavau savais keliais.

Vieną kartą taip atėjusi aš vėl žiūrėjau į tortus. Ir staiga pardavėja man sako: prašom, prašom, gal galiu ką pasiūlyti? Ne, sakau, ačiū, aš tik pažiūrėt. Ir tada ji, mano siaubui, sako: bet jūs ne pirmą kartą čia ateinat pažiūrėt... Man buvo labai gėda“, – nuotaikingai pasakoja N. Pumprickaitė.

LRT TELEVIZIJOS žurnalistė tikina, jog į tuos skyrius pasidairyti ji užsuka lig šiol, tačiau dabar jau stengiasi taip „nekristi į akis“.

Plačiau – LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių