26 metai scenoje ir gyvenime – Liveta ir Petras Kazlauskai atviri: konfliktų būna

  • Teksto dydis:

Jau 26 metus gyvuojantis Livetos ir Petro Kazlauskų šeimyninis duetas neabejotinai įsirėžė į lietuviškos estradinės muzikos istoriją.

Šį šeštadienį BTV laidoje „Dainuok mano dainą“ – ypatingas vakaras, kurio šeimininkais taps viena žinomiausių pramogų pasaulio porų, o jų įsimintiniausias bei gražiausias dainas atliks muzikiniame šou dalyvaujantys scenos kolegos. „Aš esu be galo laiminga, nesitveriu kailyje iš laimės, kaip noriu jas išgirsti“, – prisipažino L. Kazlauskienė.

Galvojantiems apie lengvą menininkų gyvenimą kartu, Liveta turi atsaką – keturi namų kampai tuo metu, kai Petro galvoje gimsta dainos, priklauso tik jai. „Petras kuria vienas. Kitą kartą važiuojam, aš netgi pykstu mašinoje, jis jau groja ant to vairo, niūniuoja kažką, aš paklausiu, pati atsakau, pati pasišneku“, – juokiasi dainininkė. Pats P. Kazlauskas tikina, kad jų santykiai nebūtų tokie tvirti, jei ne vienas kito supratimas, veiklos pasiskirstymas karjeroje ar buityje.

„Sunku be galo, nes svetimam pasakai, jis priima, o savam reikia kitaip pasakyti, ypač jautriam žmogui... Ir aš jautrus, ir ji jautri. Reikia taikyti žodžius, nes biški kas ir užsiplieskia audra. O jei dar abu panašūs, tai nei vienas nenori nusileisti, – sako Petras. – Dirbantiems kartu tų konfliktų išvengti neišeina.“ Liveta neneigia, kad dainuoti pradėjo iš reikalo. Tuomet iširus Petro vadovaujamam ansambliui reikėjo dainininkės, o artimiausias žmogus buvo būtent Liveta.

„Petro kūryba yra specifinė, truputėlį kitokia. Jis niekada nesiorientavo į didžiąją sceną, jis kuria dainas man. Tai yra tokios išjaustos dainos“, – tikina ji. Tiek Liveta, priėmusi Petro pasiūlymą, tiek jis pats turbūt nesitikėjo, kad jų duetas taps toks populiarus. Praėjus 26 metams, scenos porą šiandien žino visa Lietuva. Nuoširdūs ir atviri tiek gyvenime, tiek dainose – tokie yra šio šeštadienio vakaro herojais tapę Liveta ir Petras Kazlauskai.

Muzikiniame šou „Dainuok mano dainą“ Donata Gutauskienė-Laisva atliks kūrinį „Tau, tau, tau“, Jūratė Miliauskaitė – „Kodėl“, Marius Jampolskis – „Negaliu tylėt“, Neringa Nekrašiūtė – „Mylėk mane“, Edgaras Lubys – „Neišeik tu iš sodžiaus“, Rolandas Janušas – „Paparčio žiedas“, Rūta Ščiogolevaitė – „Rožė“, Stanislavas Stavickis-Stano – „Šilagėlė mamai“, Rokas Laureckis – „Sapnas“. Gyvos muzikos projektas „Dainuok mano dainą“ – šį šeštadienio vakarą, 19:30 per BTV.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Parodote,kad gyvenimas yra gražus,kad reikia tik supratimo ir vienas kitam negailėti švelnių žodžių.Laimės,laimės

Mere popins

Mere popins portretas
Taip ir toliau p.Liveta,vyru negalima paleisti,nei sekundei.Laimes,meiles.

juozas

juozas portretas
Tikrai graži(ypač Loreta)pora,bt,man atrodo,kad ten Petriukas-pastumdėliukas,o viskam komanduoja dukrytė-tinginytė.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių