„Žvaigždžių duetų“ naujokui T.Rinkūnui dainavimas – kaip seksas

Iš LNK projekto „Žvaigždžių duetai“ iškritus lenktynininko Arūno Strumskio ir tituluotos gražuolės, „Žvaigždžių duetų“ pirmojo sezono nugalėtojos Renatos Voitechovskajos porai, juos keičia naujas ryškus duetas.

Nauja scenos pažiba, „Muzikos akademijos2“ nugalėtoja Eglė Jakštytė į sceną atveda žavų ir charizmatišką, puikiu humoro jausmu apdovanotą aktorių Tomą Rinkūną. 2008 metais baigęs aktoriaus meistriškumo studijas, Tomas vaidino spektakliuose „Kelionė į kambario vidų“, „Kelias“, „Svajonių piligrimas“, filmavosi seriale „Mano mylimas prieše“. Netrukus jį žiūrovai pamatys naujame seriale „Jausmų miestas“, kuris LNK eteryje pasirodys kovą.

Startui „Žvaigždžių duetuose“ Tomas su Egle pasirinko naują, negirdėtą dainą iš Eglės Jakštytės debiutinio albumo ,,Tu nežinai“, sukurtą Mariaus Matulevičiaus ir buvo apipilti komisijos komplimentais.

„Arba aš nieko nesuprantu, arba jūs turite būti finale“, - gyrė komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis.

„Žvaigždžių duetų“ vedėjos Ievos Šimukauskienės paklaustas, kas jam yra dainavimas scenoje, Tomas Rinkūnas sakė: „Labai panašu į seksą“ ir patikslino: „Aš tai naudoju kaip sąvoką, nes būna malonu“.

Tomo Rinkūno ir Eglės Jakštytės debiutas bei „Žvaigždžių duetų“ porų kelionė po pasaulį – jau šį šeštadienį 19 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių