Vaikams – G. Storpirščio ir A.Kaniavos dainos bei rašytojo T. Dirgėlos pasakos

  • Teksto dydis:

Lapkričio 16 dieną, 13 val., Šv.Kotrynos bažnyčioje Vilniuje bus laukiami mažieji klausytojai, kuriuos į muzikinį nuotykį po teatro pasaulį kvies dainuojantys aktoriai Gediminas Storpirštis bei Andrius Kaniava, o labai juokingus eilėraščius bei ištraukas iš savo kūrybos skaitys rašytojas ir popietės šeimininkas Tomas Dirgėla.

Aktoriai A. Kaniava ir G. Storpirštis yra panašią istoriją turintys aktoriai. Bandykite atspėti, kokią? Atspėjote! Jie labai daug metų vaidina vaikams, daugiausia muzikiniuose spektakliuose. Neseniai abu aktoriai šėlo bendruose koncertuose pavadinimu „Ten seneliai jauni“, o šioje popietėje jie, kiekvienas atskirai, pakviesti į muzikinį nuotykį, apdainuodami įvairius gyvūnėlius, pasakų herojus ir istorijas, nuotaikingai supažindindami jus su gražiausiomis, kadaise skambėjusiomis ar iki šiol skambančiomis dainelėmis, tuo pačiu jūsų tėvelius nukeldami į vaikystę, kai jūsų „seneliai buvo jauni, o tėvai kaip vaikai“.

Na, o rašytojas T. Dirgėla, LRT radijo laidos „Domas ir Tomas“ vedėjas, paskaitys juokingiausių pasaulio eilėraščių konkurse nelaimėjusius ir net nedalyvavusius, bet vis tiek labai juokingus eilėraščius, kartu pristatys naujausią savo leidinį „Mano tėtis rašo knygą“.

Geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ kviečia apsilankyti koncerte Šv. Kotrynos bažnyčioje ir kartu patirti muzikinius nuotykius.

Bilietus platina „Tiketa“ , o likus 1 val. iki renginio pradžios juos galima įsigyti prie salės durų.

Bilietų kaina: 8, 10, 12 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių