Rekordininkui M. Vasiliauskui mylimoji pagimdė dukrą

Praėjusią naktį ekscentriško floristo-dizainerio kauniečio Modesto Vasiliausko mylimoji Ineta Vasiljeva pagimdė mažylę.

Poros pirmagimė pasaulį išvydo Kėdainių ligoninės akušerijos gimdymo skyriuje 2.40 val.. Pusketvirto kilogramo svėrusiai mergytei tėvai suteikė Patricijos vardą.

Floristas nespruko į krūmus ir ištesėjo savo žodį būti greta mylimosios ir dalyvauti gimdyme.

„Tokias gyvenimo akimirkas būtina išgyventi kartu, – portalui 1kaunodiena.lt teigė 37 metų Modestas. – Gydytojai sakė, kad gimdymas praėjo pakankamai lengvai“.

Tėvai jau anksčiau buvo sugalvoję dukrai vardą, tačiau iš pradžių, kol Ineta nepagimdė vaikelio, to nenorėjo viešinti. Patricijos vardą pasiūlė 24 metų I.Vasiljevaitė, jis Modestui patiko.

„Esu labai laimingas, nes tai – didžiausia mano gyvenimo svajonė. Labai myliu vaikus ir visada svajojau turėti jų daug. Kadaise galvojau net apie mergaičių futbolo komandą“, – dar prieš mylimajai susilaukiant dukters šypsojosi futbolą labai mėgstantis dešimčių Lietuvos rekordų savininkas M.Vasiliauskas.

Su Maisto technologijos mokyklą baigusia kėdainiške I.Vasiljevaite jis bendrauja jau pustrečių metų.

„Iš pradžių ji krito į akį, po to susižavėjau ir įsimylėjau, – neslėpė floristas. – Ji paprasta, nuoširdi, kukli, nemėgstanti viešumos ir ne iš tų merginų, kurios nori bet kokia kaina išgarsėti, veržiasi į televizijas ar žurnalų viršelius. Bet už ką mes mylime kitą žmogų, kartais neįmanoma paaiškinti. Parašyk, kad ją myliu, myliu, myliu.“

Pora jau dvejus metus yra susižadėjusi: ant jo piršto – sidabrinis žiedas, ant mylimosios – su smaragdu ir deimantuku.

„Kai žmonės būna kartu, vienas kitą myli, santykius reikia įteisinti. Bent jau dėl vaiko. Kokią pavardę priims žmona, vaikas – nesvarbu. Svarbiausia – žmogus, – įsitikinęs floristas rekordininkas. Tiesa, tikslios vestuvių datos dar nėra. Gal vaiko gimimo ar vestuvių proga bus naujas rekordas? – O kam jų reikia? Pasveikinsiu ją labai gražiai. Galbūt siurprizą parengsiu, bet tokiems dalykams rekordų nereikia“, – sakė M.Vasiliauskas.


Šiame straipsnyje: Modestas Vasiliauskasfloristas

NAUJAUSI KOMENTARAI

jau tikrai

jau tikrai  portretas
rekordininkui... tik kapu vagio

Radžis su Ineta buvo pora

Radžis su Ineta buvo pora portretas
Nuo Radžio prie Vasiliacko, padarė "karjerą" merga, ką čia bepridursi.

x

x portretas
ot naujiena, dar vieni sugyventiniai pasigimdė
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių