O. Ditkovskis ir Neda – įžanginiame bardų festivalio „Purpurinis vakaras“ koncerte

Kaskart jautriai ir nuoširdžiai, prasmingai ir subtiliai skambantys atlikėjai Olegas Ditkovskis ir Neda sugrįžta į festivalį „Pažaislio liepų alėjos vakarai“.

Duetas ketvirtadienio vakaro koncerte žada padovanoti klausytojams ne tik savo gražiausias dainas iš naujausio savo albumo „Muzikiniai monologai“. Vakaras bus skirtas ir Nacionalinio bardų festivalio „Purpurinis vakaras“ Anykščiuose, vyksiančio šių metų rugpjūčio 15-17 dienomis, programos pristatymui.

Koncerto metu dainų tekstuose susipins du žmonės – vyras ir moteris, kurie apdainuos įvairias patirtis, išgyvenimus ir mintis apie amžinąsias žmogaus vertybes – gyvenimą, meilę ar net mirtį. Jautrūs gitaros akordai ir švelnūs fleitos garsai apipins išdainuojamas istorijas melodingais garsais, o vienas kitą papildančių atlikėjų pasirodyme derės laisvė ir improvizacija, sako koncerto organiztoriai.

Dainuojantis aktorius O. Ditkovskis jau ne vienerius metus klausytojus džiugina puikiomis savo kūrybos dainomis. Žinomas menininkas publikai puikiai pažįstamas iš kadaise suvaidintų vaidmenų teatre ir kine bei koncertų su itin didelio populiarumo sulaukusia grupe „Aktorių trio“, kurioje su kolegomis Kostu Smoriginu ir Sauliumi Bareikiu kūrė ir atliko autorines dainas. Keletą metų buvo projekto „Meilės trikampis“ narys, o projektui pasibaigus liko jųdviejų su Neda duetas.

Neda Malūnavičiūtė – aksominio vokalo atlikėja, profesionalė, įvairių projektų dalyvė. Klausytojams puikiai pažįstama ir iš kitų – džiazo ir populiariosios muzikos žanrų. Neda – puiki improvizacijos meistrė, tobulai valdanti fleitą.

Kartu su atlikėjais muzikuos scenos profesionalas Vytautas Labutis (saksofonas), pianistas Richardas Banys bei Andrius Afinogenovas, grosiantis bosine gitara.

Į koncertą kviečia „Geros muzikos ekspertai“, „Bardai LT“ ir svetingumo kompleksas „Monte Pacis“.

Koncertų ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ kviečia pabūti unikalioje aplinkoje, pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai, praturtinti save ir atrasti gerovę muzikoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių