Naujas TV3 šou - moterims, kurios nesijaudina dėl solidaus amžiaus

TV3 užuominomis pristato dar vieną rudens sezono naujieną - Lietuvoje mėgstamo realybės šou pobūdžio laidą.  Jos dalyvės bus tik moterys. Ir būtinai - ne jaunesnės, nei 60 metų.

„Visi ieško lieknų, žavių, nuo podiumo ką tik nulipusių merginų. Šiuo šou norima atkreipti dėmesį į visai kitokio tipo moteris, kurios savo branda, taurumu ir išlaikyta elegancija įrodytų, kad tikrieji perlai gali slypėti įvairiausiuose Lietuvos kampeliuose. Net dešimt naujojo TV3 šou dalyvių bus paskviestos ne tik iš mūsų šešių didžiausių šalies miestų, bet ir iš keturių regionų. Aukštaitija, Žemaitija, Dzūkija, Suvalkija, Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys ir Alytus.

Projekto „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ kūrėjai neabejoja, kad visur galima rasti savo krašto žiburį, kurį galėtų pagaliau pamatyti visa Lietuva“, - apie naująjį šou pasakoja TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Akivaizdu, kad šou rengėjai dalyvių ieško ne tarp vadinamojo Lietuvos elito atstovių -  pabrėžiama, kad bus žiūrovai pamatys, kaip damos įgrisusią kasdienybę pakeis į joms dar neregėtą gyvenimą - bendravimą su asmeniniais stilistais, patarėjais, eis į pasimatymus su žvaigždėmis. Visa tai ir dar netikėtos moterims teksiančios užduotys, projekto kūrėjų nuomone, privers keisti pačių moterų požiūrį į pase įrašytą amžių.

„Kiekviena projekte pasiryžusi dalyvauti moteris pasijus kaip tikra dama. Pasikeis ne tik aplinka, bet ir kasdienybė, kuri dažnai užgožia ne tik troškimus, bet ir  pačią asmenybę. „Lietuvos perluose“ šios moterys sužibės iš naujo ir į savo aplinką sugrįš kaip tikri brangakmeniai. O ta, kuri atlaikys visus jai mestus iššukius ir netikėtas užduotis, - taps pačiu žaviausiu, amžiaus neskaičiuojančiu ir visų akis žavinčiu perlu“, - sako J.Jefremovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių