„Mis Lietuva” atrankoje – seksualios atlikėjos (foto)

Konkursą „Mis Lietuva 2013“ užplūdo seksualios dainininkės, šokėjos bei manekenės.

„Lietuvos ryto“ televizijos rengiamo konkurso atrankoje liepos 10 dieną ketina dalyvauti go-go šokėja bei modelis Elita Citovičiūtė(21) ir didžiakrūtė studentė Viktorija Vaičaitė(20), kurios dar neseniai buvo grupės „Dolce Vita“ narėmis.


Grupė garsėjo erotinėmis fotosesijomis ir video klipais, kuriuose merginos filmavosi itin apsinuoginusios. Daugelis šią grupę lygino su „Pupytėmis“, o pastarosios tikino, kad „Dolce Vita“ yra tiesiog jų nevykusi kopija. Vėliau grupės lyderė Vita Jakutienė nusprendė prisijungti prie „Pupyčių“ ir savo scenos bendražyges paliko.



Šiuo metu vilnietė E.Citovičiūtė žiba sostinės naktiniuose klubuose, o buvusi kolegė kaunietė V.Vaičaitė mėgina toliau tęsti dainininkės karjerą.

Konkurse „Mis Lietuva 2013” taip pat ketina dalyvauti klaipėdietė Gabija Sruogiūtė(20) – naujai susikūrusios grupės „Mochito“, kurios prodiuseriai yra broliai Gintaras ir Mindaugas Bendžiai, vokalistė.



Grupėje kartu su G.Sruogytė dainuoja Justė Jančiauskaitė. Merginų dueto daina „Mano meteoras“ skamba televizijos projekte „Meilės trikampis“(TV3). Dainininkės jau spėjo nusifilmuoti erotiškame klipe, surengė fotosesijų, o scenoje klaipėdietės dažniausiai pasirodo su grupe Pikaso.

Konkurse „Mis Lietuva 2013” panorusios dalyvauti merginos liepos 10 dieną susirungs atrankoje. Joje bus atrinkta 14 kandidačių, kurios varžysis rugpjūčio 15 dieną vyksiančiame konkurso finale. Įspūdingą renginį transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.



Grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ finale merginos rungsis ne tik dėl gražiausios lietuvaitės titulo, bet ir dėl kelialapių į du prestižiškiausius pasaulio konkursus „Miss World 2013” („Mis pasaulis 2013“) ir „Miss Universe 2013” („Mis visata 2013”).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sūduvis

Sūduvis portretas
Tai negi jos visos tokios pislios? Merginos gali būti patrauklios, gundančios, gražios, simpatiškos bet nebūtinai pislios. Nekiškite to žodžio SEKSUALUS kur jo visai nereikia.

Seihas alius

Seihas alius portretas
miaso

tata

tata portretas
tikrai,kai rodo koki konkursa ar atranka,stebesi,kur tos tikrai gražios merginos,kuriu galima sutikti bet kur,ju yra daug,o iš kur atsiranda tik seksuales.vulgares ir senai jau niekam neiduomios nuvalkiotos 'atlikejos',Ir dar iduomu,atlikejos ko?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių