„Meilės trikampis“ pristato pirmuosius dalyvius

Naujas TV3 realybės šou „Meilės trikampis“ sezonas prasideda jau šiandien - pirmadienį, birželio 22 dieną. Įvairiomis intrigomis žiūrovus jis vilios keturiskart per savaitę - nuo pirmadienio iki ketvirtadienio.

Šios vasaros sezoną atidarys ir romantiškame šou debiutuos Evelina bei Valdas. Pirmoje laidoje dviejų žmonių bendravimo netrikdys trečias asmuo.

 20-metė vilnietė Evelina pasakojo, jog jai patinka aukšti, išvaizdūs ir bendrauti mokantys vaikinai. Tačiau surasti idealą - labai sunku. Bent jau iki šiol to padaryti realybėje Evelinai nepavyko, todėl ji ir atėjo į „Meilės trikampį“.

Ar 21-erių šiaulietis Valdas bus panašus į TV3 „Meilės trikampyje“  svajonių vaikino ieškančios merginos idealą, sužinosite jau pirmoje laidoje.

„Esu komunikabilus, draugiškas. Pažįstami mane vadina vakarėlių siela. Patinka bendraujančios, atsakingos,  protingos merginos“, - nesikuklindamas prisistatinėjo Valdas. Jis tiki, jog populiarusis realybės šou padės jam surasti savąją meilę.

Pirmųjų „Meilės trikampio“ dalyvių siekiai kol kas atrodo vienodi - surasti savo antrąją pusę. Tačiau ar Evelina ir Valdas patiks vienas kitam? Ar sutaps jų planai ir svajonės. O gal jausmų idilę išblaškys trečiasis dalyvis? Ir kuriam - Evelinai ar Valdui teks susigrumti su konkurentu?

Jausmų kova „Meilės trikampyje“ prasideda birželio 22 dieną 21.00 val. per TV3!

 


Šiame straipsnyje: Meilės trikampis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių