Mantą Petruškevičių Rolandas Skaisgirys išvadino negabiu

TV3 projekto „Rožių kerai“ komisijos nariais tapę vyrai kritikavo ne tik moteris, bet ir laidos juodąjį bei baltąjį džentelmenus - stilistus Mantą Petruškevičių ir Kęstutį Rimdžių.

Pirmiausia pratrūko prodiuseris Rolandas Skaisgirys, nestilingiausia pavadinęs grupės „Yva“ atlikėją Nataliją Zvonkę. „Rašiau Zvonkei devintą vietą vien todėl, kad iki laidos filmavimo bėgiojo aplink Petruškevičių ir vis sakė: „Mantai, tu sėsk čia, Mantai, tu žiūrėk ten, Mantai, tą, Mantai, aną.“ Dieve mano, kokio velnio jūs jam į šikną?! Kas jis toks yra?“ - pliekė šou dalyves prodiuseris.

Užsidegęs R.Skaisgirys nė neklausė laidos dalyvių priekaištų dėl kultūros stokos. O M.Petruškevičiui nė nespėjus prasižioti ir atsikirsti, prodiuseris išpyškino: „Tu, Mantai, gali net nesiteisinti, nes esi paprasčiausiai negabus“. Stilistas į konfliktą nesivėlė ir tarstelėjęs, kad jam šia tema neįdomi, paprašė tęsti filmavimą.

Tačiau atsikvėpti neleido kitas plykstelėjęs Kristupas Krivickas, matyt, nusprendęs pasinaudoti galimybe ir išsakyti viską, ką apie stilistus mano. Jo taikinyje atsidūrė K.Rimdžius. Pastarasis pašaipų sulaukė dėl to, kad nemūvėjo kojinių ir segėjo baltą plastikinį laikrodį. „Tokį stilių geriausiu atveju mačiau žiūrėdamas į Ostapą Benderį“, - bandė kritikuoti K.Krivickas. Tačiau K.Rimdžius paaiškino, kad šalia batų su skylutėmis kojinės neavimos, prodiuserio akį patraukęs laikrodis - išskirtinis XX a. devintojo dešimtmečio stiliaus, o palyginimas su O.Benderiu jam skamba ne kaip įžeidimas, o komplimentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių