Legendinis dainininkas V. Malinauskas išlydėtas į paskutinę kelionę

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Lietuvą apskriejo liūdna žinia – po sunkios ligos mirė Lietuvos estrados dainininkas Viktoras Malinauskas. Sekmadienį artimieji, bičiuliai, draugai ir dainininko talento gerbėjai jam tarė paskutinį „sudie“. 

Norintieji atsisveikinti su V. Malinausku galėjo tai padaryti sekmadienį, nuo 10 iki 14 val. sostinės laidojimo namuose „Nutrūkusi styga“.

Estrados legendos amžinojo poilsio vieta – Antakalnio kapinių Menininkų kalnelis.

Dainininkas, ilgametis ansamblio „Žvaigždžių kvartetas“ narys mirė praėjusį šeštadienį.

Savo profesionalią karjerą V. Malinauskas pradėjo 1969 metais, su valstybiniu Filharmonijos instrumentiniu – vokaliniu ansambliu „Vilniaus aidai“, vėliau jis taip pat dainavo ansambliuose „Nemuno žiburiai“ ir „Estradinės melodijos“.

Be sceninės veiklos, dainininkas prisidėjo ir prie lietuviško kino – jis 1974-aisiais buvo pakviestas įdainuoti Baltaragio ariją pirmajame lietuviškame miuzikle „Velnio nuotaka“.

Lietuviškos estrados gerbėjams gedint legendinio dainininko, atlikėjo dukra Viktorija pasidalijo širdį veriančiu įrašu.

„Tėvelio nebėra. Baisiausia, ką teko išgirsti gyvenime. Begalinis skausmas – širdis plyšta, žemė slysta iš po kojų... Tėveli! Norisi rėkti, bėgti, apkabinti ir niekada nepaleisti… Mirtis – tai tik atsisveikinimas su kūnu, kuris Tave kankino paskutinius mėnesius siaubingai...Tavo širdis, Tavo vardas – manyje, Tavo nepakartojamas balsas, Meilė dukrytei (taip Tu mane vadindavai), mūsų nuostabūs prisiminimai, mūsų istorija, šypsenos, šilti ir platūs apsikabinimai – visa tai liks manyje. Jaučiu ir žinau, kad visada būsi šalia… Ilsėkis ramybėje, Tėveli...“ – feisbuke rašė moteris.

„Labai prašome nenešti vainikų. Pagerbkite Tėvelį lelijų žiedais“, – prašė dukra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
PAMAŽU IŠEINA LEGENDOS...GAILA..UŽUOJAUTA ARTIMIEMS...

tadas

tadas portretas
Uzuojauta seimai. Tikras estrados grandas isejo, dainos liko.

senamadiška

senamadiška portretas
ta stovinti nuogais papais ir raudonais nagais prie urnos atrodo ,kaip čia pasakius,,,,,,,,,,,,,,
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių