Kurios Europos šalies gyventojai moka geriausiai flirtuoti?

  • Teksto dydis:

Kurios Europos šalies gyventojai moka geriausiai flirtuoti ir užmegzti naujus santykius? Kuriems sekasi prasčiausiai? Apie tai pasakojama LRT KULTŪROS laidoje „Euromaxx“.

Įprastai kalbama, kad lengviausiai ryšius mezga ispanai, italai, kurie yra atviri, prieraišūs, komunikabilūs. Tuo metu šiauriečiams sekasi prasčiau. Santykių ekspertas Emanuelis Albertas pastebi, kad Pietų Europoje komplimentų susilaukti gali net vyras, todėl, anot jo, ten žmonės flirtuoja su malonumu.

Anot kai kurių, šioje srityje smarkiai atsilieka vokiečiai, kurie nėra įpratę sulaukti komplimentų.

„Vokiečių kultūra orientuota į problemų sprendimą. Mes nesame pratę sulaukti komplimentų nei darbe, nei asmeniniame gyvenime. Vyrai šiek tiek bijo flirtuoti, tačiau ir vyrai, ir moterys turėtų būti drąsesni. Moterys neturėtų bijoti nusišypsoti“, – teigia psichoterapeutė Birgit Fehst.

Santykių ekspertas E. Albertas įvardija, kokių dalykų reikėtų labiausiai vengti flirtuojant.

„Niekada nekalbėkite apie buvusius partnerius, santykius. Labai bloga mintis. Tai iškart sugadina nuotaiką. Žmogus nenorėdamas pradeda lyginti. Kitas tabu – ligos. Niekam neįdomu, kodėl, kuo ir kaip ilgai sirgote. Jus atėjote ne pas daktarą, o į pasimatymą“, – pabrėžia E. Albertas.

Plačiau apie tai – reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių