Kultūros ministras, prezidento patarėja atvyko į V. Kuodytės spektaklį atsiprašyti

Kultūros ministras Mindaugas Kvietkauskas bei prezidento patarėja Sonata Šulcė ketvirtadienio vakarą atvyko į aktorės Viktorijos Kuodytės spektaklį atsiprašyti dėl nesusipratimo, kai ji nebuvo įleista į Prezidentūrą atsiimti Nacionalinės kultūros ir meno premijos.

„Atvykau į Jaunimo teatro spektaklį, kur ji vaidina, su Prezidentūros atstovais jos asmeniškai atsiprašyti ir suderinti oficialų iškilmingą premijos įteikimą, kaip turi būti“, – LRT televizijai sakė kultūros ministras.

M. Kvietkauskas ir prezidento Gitano Nausėdos patarėja švietimui ir kultūrai S. Šulcė atvyko į spektaklį „Autonomiją“, kuriame V. Kuodytė vaidino.

Prezidentūroje ketvirtadienį apdovanoti Nacionalinių kultūros ir meno premijų laureatai, tačiau V. Kuodytė į ceremoniją nebuvo įleista, pasak Prezidentūros, dėl „administracinės klaidos“, nes ji nebuvo įtraukta į apdovanojamųjų sąrašą. Leidimų biurui derinant formalumus dėl leidimo suteikimo, laureatė išėjo ir su ja nepavyko susisiekti telefonu.

G. Nausėda feisbuke asmeniškai atsiprašė aktorės, pabrėždamas kad žavisi aktorės kūryba ir „asmeniškai išgyvena“ dėl šios situacijos. Jis žada asmeniškai apdovanoti V. Kuodytę bei parodyti jai „deramą dėmesį“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Triušis

Triušis portretas
Velesniuose reportazuose pati pasake,kad neturi jokiu priekaistu ir tt.Kaip eiti pas Prezidenta toki alasa del ,,s*do sukelus.Auksta morale.

Edita

Edita portretas
O spektaklį pažiūrėjo, bent iš pagarbos :)

kulturos ministrui

kulturos ministrui portretas
reikia eiti, kaip vokieciai sako, NACH...UJ..., geda..., patarejai kazkokie mazvaikiai, patrauke kasiaka..., susikure prezidenturoj "patareju lizdeli"..., klounai...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių