Konkurentas „Dviračio žinioms“ - TV3 infošou „TV antis“

Blogų žinių nėra, o jei yra - jas aukštyn kojomis apverti siūlys devintoji naujojo TV3 sezono staigmena - infošou „TV antis“.

Naujos laidos kūrybinė komanda pranešinės TV3 žiūrovams karščiausius įvykius iš Lietuvos ir pasaulio, kiekviename iš jų, nesvarbu, sporto ar verslo, politikos ar kultūros, ieškos ir atras juokingų spalvų. Šalia originalių siužetų, naujos laidos žiūrovų lauks ir žaibo interviu su svarbiausiais dienos žmonėmis. Laidą tiesiogiai iš studijos ves Livija Gradauskienė ir Justas Jankevičius, televizijos tiltais susijungdami su specialiais korespondentais - Aiste Paškevičiūte, Vytautu Šapranausku ir Džiugu Siaurusaičiu.

„Kai sužinojau, kad šalia manęs TV studijoje sėdės Livija Gradauskienė, paširdžiuose pajutau bauginantį šaltuką, maždaug tokį, kuris mane aplankydavo per algebros kontrolinius, - prisipažino Justas - Iš jos radijo laidos „Tarp mūsų mergaičių“ mokiausi tiriamosios žurnalistikos meno, ir taip jai to meno pavydėjau, kad rimtai kaltinau tėvus, jog negimiau mergaite.“

„TV antyje“ Justui į pagalbą įgyvendinant ambicingus planus apversti aukštyn kojomis Lietuvos žurnalistiką ateis dar du patyrę eterio vilkai. Vytautas Šapranauskas kamantinės politikus, o Džiugas Siaurusaitis visus kitus Lietuvos ir užsienio piliečius, nepatenkančius į politikų kategoriją. Abu prisipažino, kad darbas laukia tikrai kruvinas, tačiau ką daryti - krizė, sunkmetis, iš ko nors reikia prasimanyti duonai.

Tuo tarpu Aistė Paškevičiūtė, tapusi naujosios laidos specialiąja korespondente, į gyvenimą žiūri daug šviesiau.

„Aš ne tik kad sutikau talkinti „TV ančiai“ nemokamai, bet dar ir pati primokėjau jiems, kad tik mane įsileistų į ekraną. Žinot, televizija yra tokia liga, kad ja susirgus priešnuodžių neįmanoma surasti. Negaliu kitaip - noriu save matyti ekrane kiekvieną vakarą, ir viskas.“

„TV antį“ kuria jau iš „Humoro klubo“ žiūrovams pažįstami Modestas Vaišnoras, Paulius Ambrazevičius, Martynas Snieganas, Aidas Puklevičius ir Darius Lukoševičius.

 


Šiame straipsnyje: tv antis

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių