Keturiasdešimtmetė gražuolė išgąsdino naujo realybės šou dalyvius

„Dievinu vakarėlius, koncertus ir kitus renginius, kai galima gerai pasilinksminti. Aktyviai juose dalyvauju, nes man labai patinka dėmesys“, – penktadienio vakarą „M.A.M.A.“ apdovanojimų ceremonijoje sutikta teigė buvusi manekenė Dana Kuncevičiūtė.

Moters sunku nepastebėti – seksualumu trykštanti, puikiai atrodanti ir savimi pasitikinti keturiasdešimtmetė nuolat atkreipia fotografų dėmesį.

Tačiau kur grožis, ten ir intrigos. TV3 televizijos realybės šou „Pilis“ dalyvė Dana projekto kūrėjams skėlė tikrą antausį.

„Atėjau čia tikrai ne antros pusės ieškoti. Būtų juokinga, jei būčiau tokia naivi. Turėjau aiškų tikslą – pamatyti šalį, atkreipti į save dėmesį ir nugalėti“, – prisipažino moteris, iš karto nuvykusi į egzotiškąją Gruziją, kur filmuojamas šou „Pilis“. Jo dalyviams tenka ne tik kovoti už išlikimą, bet tai daryti privaloma poromis.

Lyderiauti ir į savo pusę palenkti net tik merginas, bet ir vaikinus Danai iki šiol sekėsi puikiai, tačiau panašu, kad viską iš šalies stebėjusi modelio konkurentė Snieguolė Grigaužauskaitė ruošia atkirtį.

„Blogas kareivis, kuris neturi taktikos“, – kalba įžvalgioji Dana, supratusi, jog deramai neįvertino beveik perpus jaunesnės, dailios ir tokios pat atkaklios dalyvės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

siaip

siaip portretas
rankos per riebios

cxzs

cxzs portretas
tokiu "grazuoliu" ant kiekvieno kampo kaip pridergta

siaip

siaip portretas
eina na...kas jos gali noret....siaubas,o ne moteris.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių